Două autobuze RATB s-au ciocnit în apropierea Capitalei. Mai mulți pasageri au fost răniți iar unul a ajuns la spital – VIDEO

Redactor:
Gândul
Două autobuze RATB s-au ciocnit în apropierea Capitalei. Mai mulți pasageri au fost răniți iar unul a ajuns la spital – VIDEO
Două autobuze RATB care circulau pe trasee turistice, la mănăstirile din jurul Capitalei, s-au ciocnit duminică dimineață în timpul cursei, mai mulți pasageri fiind răniți, dintre care unul a fost transportat la spital.

Două autobuze RATB care circulau pe trasee turistice, lamănăstirile din jurul Capitalei, s-au ciocnit duminică dimineață întimpul cursei, mai mulți pasageri fiind răniți, dintre care unul afost transportat la spital.

„A fost un incident regretabil. Șoferul autobuzului din față afrânat brusc, iar cel din spate nu a mai avut timp să frâneze și aintrat în prima mașină. Vă dați seama, s-au lovit de scaune, nus-au așteptat la o frână bruscă. O persoană a fost dusă la spital.Un reprezentant RATB este cu aceasta la Spitalul de UrgențăFloreasca. Ceilalți pasageri au fost loviți ușor”, a declaratdirectorul Regiei Autonome de Transport București (RATB), AdrianCriț, citat de Mediafax.

El a precizat că autobuzul aflat în față și-a continuat cursaașa cum era programată, iar după ce a revenit în Capitală și aucoborât pasagerii, a ieșit din traseu. Al doilea autobuz a fostînlocuit, iar pasagerii și-au continuat călătoria așa cum a foststabilit.

„Nu vom renunța la excursiile la mănăstiri, pentru că sunt totmai multe cereri. Nu știu cât de grav a fost afectată mașina. Vomvedea la evaluare. A fost un incident, îl regretăm”, a adăugatAdrian Criț.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și Regia Autonomăde Transport București au lansat, în 1 august, nouă linii pilotcătre mănăstiri și obiective turistice din apropiereaBucureștiului, inclusiv către Parcul Natural Comana. Cele nouăautobuze au puncte de plecare la Piața Presei Libere, Piața SfântaVineri și la terminalul Ghencea.

Fiecare traseu cuprinde unul, două sau trei obiective, dintremănăstirile Căldărușani, Balmuci, Cernica, Pasărea, Ciorogârla,Biserica „Adormirea Maicii Domnului” și Biserica „Sf. Ilie” dinCălugăreni, Biserica „Sf. Voievozi” din Hulubești, Biserica „Sf.Gheorghe” din Brăniștari și Parcul Natural Comana. Aceste cursecirculă sâmbăta și duminica, precum și cu ocazia sărbătorilorreligioase, iar un bilet dus-întors costă 15 lei.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide