După episodul „băieților care fac striptease”, Băsescu cere de urgență reorganizarea Poliției: „Această instituție apără clanurile mafiote și creează dezordine”

Redactor:
Ioana Erdei
După episodul „băieților care fac striptease”, Băsescu cere de urgență reorganizarea Poliției: „Această instituție apără clanurile mafiote și creează dezordine”
Președintele Traian Băsescu a cerut, miercuri, în ședința de guvern, ca procesul de reorganizare a Poliției să înceapă imediat, afirmând că aceasta s-a transformat dintr-o instituție care trebuie să protejeze ordinea publică într-o structură care apără clanurile mafiote și creează dezordine

Președintele Traian Băsescu acerut, miercuri, în ședința de guvern, ca procesul de reorganizarea Poliției să înceapă imediat, afirmând că aceasta s-a transformatdintr-o instituție care trebuie să protejeze ordinea publică într-ostructură care apără clanurile mafiote și creeazădezordine.

„Președintele a arătat căPoliția trebuie reorganizată imediat, pentru a-și recâștigaimaginea, și a arătat că aceasta s-a transformat dintr-oinstituție care trebuie să protejeze ordinea publică într-ostructură ce apără clanurile mafiote și creează dezordine. Dindiscursul șefului statului s-a subînțeles că ministrul de Interneare sprijinul său pentru a începe imediat restructurarea Poliției”,au relatat agenției MEDIAFAX surse participante laședință.

Citeșteși: Polițiștii făcuți”stripperi” de Băsescu: „Acum își aruncă caracterul pe toateteleviziunile. Ne așteptăm și la alteevoluții”

Potrivit surselor citate,președintele a mai cerut ca numirile la nivelul polițieijudețene și locale să nu mai fie decise pe criteriipolitice.

Președintele Traian Băsescuîi anunțase pe miniștri, la începutul ședinței de guvern, cădorește să le vorbească și de situația de la Ministerul de Interne,remarcând că „băieții care mai ieri făceau striptease aruncându-șișepcile” își aruncă acum și caracterul pe toate televiziunile: „Nuvoi evita nici subiectul a ceea ce se întâmplă la Ministerul deInterne, adică la băieții care au început să facă stripteasearuncându-și șepcile. Acum își aruncă caracterul pe toateteleviziunile. Ne așteptăm și la alte evoluții”.(M.T)

Inchide