Elena Udrea a primit de la partid o trambulină să sară la Primăria Capitalei. Vanghelie, contracandidatul care încă nu este, simte fiori. De plăcere

Redactor:
Liliana Ruse
Elena Udrea a primit de la partid o trambulină să sară la Primăria Capitalei. Vanghelie, contracandidatul care încă nu este, simte fiori. De plăcere
Udrea n-a participat la ședința Biroului Permanent Național al PDL, pentru că se afla în vizită oficială la Budapesta, astfel că a fost nevoie de cineva care s-o propună și să-i pledeze cauza

Udrea n-a participat la ședința Biroului Permanent Național alPDL, pentru că se afla în vizită oficială la Budapesta, astfel că afost nevoie de cineva care s-o propună și să-i pledeze cauza. Lipsaministrului a fost suplinită de însuși Emil Boc. Premierul a ținutun minidiscurs despre importanța organizației de București și aîncheiat spunând: „O propun ca președinte interimar pe d-naministru Elena Udrea”. Pentru membrii BPN, a fost semnalul cătabăra „greilor” din partid a cedat și că a învins Udrea, pe careaceștia încearcă de câteva luni să o împiedice să pună mâna pefiliala din Capitală.

Deputatul Costică Canacheu a fost singurul care n-a înțeles. „Șieu mă consider foarte bun și capabil să conduc Bucureștiul, așa căîmi depun și eu candidatura”, a spus el, conform unor surse dinpartid. Canecheu a pierdut fără drept de apel, obținând doar treivoturi, față de cele 10 ale Elenei Udrea, șase voturi fiindanulate.

La nivel oficial, pedeliștii au încercat să minimalizezesubiectul. Vicepreședintele Gheorghe Flutur a făcut un anunț sec,după care a susținut că nu-și mai amintește cine a propus-o peUdrea. El a precizat în schimb că fostul președinte interimar,Liviu Negoiță, a demisionat din motive personale, și nu pentru căar fi fost nemulțumit. Flutur nu a putut însă să spună cât va staUdrea șef interimar.

Ministrul Turismului n-a fost la ședință, pentru că se afla învizită oficială la Budapesta.

De ce-i trebuie Capitala Elenei Udrea. Planurile demărire ale ministrului

Șefia PDL București este unul dintre motivele de luptă subteranădintre cele două aripi din PDL. La ședința din iunie, de la Snagov,președintele Traian Băsescu nu s-a sfiit să-i acuze pe Vasile Blagași Adriean Videanu că vor să controleze organizația.

Cei doi au încercat să-l convingă pe Negoiță să preia din nouorganizația, însă acesta i-a anunțat, în weekendul trecut, că nuvrea. Pentru că nu au avut un alt nume sonor, „greii” s-aurecunoscut învinși, având însă în spate un calcul ce ține deviitorul lor guvernamental: numirea Elenei Udrea îi va arăta luiBăsescu faptul că nu vor să acapareze partidul și că sunt dispușică asculte din nou de Cotroceni.

În plus, adversarii ministrului Turismului speră că aceasta îșiva frânge gâtul, filiala din Capitală fiind considerată cea maidificilă, din cauza scorurilor slabe obținute de PDL la alegeriledin ultimii doi ani.

Surse din PDL spun că Udrea ar fi cerut să aibă „mână liberă” laBucurești, adică să facă ce schimbări dorește. Sursele citate aumai spus că ministrul intenționează să candideze, în 2012, laPrimăria Capitalei.

INFOPLUS Vanghelie simte fiori de plăcere:”Îmi face plăcere să am așa o contracandidată”

„Eu sunt un tip elegant și îmi plac femeile, nu bărbații. Înconsecință, îi urez succes doamnei Udrea pentru prima fază. În fazaa doua, vom mai vedea ce se întâmplă.” Așa a întâmpinat liderulPSD, Marian Vanghelie, numirea Elenei Udrea la șefia organizațieiPDL din Capitală. Concurentă directă a lui Vanghelie înconfruntarea celor două partide la nivelul celor mai puterniceorganizații, Udrea nu-i dă fiori lui Vanghelie decât cel mult deplăcere. „Îmi face plăcere să am o contracandidată precum ElenaUdrea chiar dacă nu m-am hotărât în ceea ce privește candidaturamea în alegerile pentru Primăria Capitalei din 2012”, a declaratVanghelie pentru Gândul.

Până atunci, spune social-democratul, se vor mai întâmpla multe.”Va trebui să analizăm dacă voi candida sau nu. Eu, până acum, decâte ori am candidat am câștigat. Nu-mi permit să candidez doarpentru plăcerea unora. Vom vedea cum arată sondajele, dacă vor fisau nu alegeri anticipate și multe altele”. Vanghelie a fost depărere că, oricare ar fi situația, inclusiv aceea de a se afla înpostura de contracandidat al Elenei Udrea la Primăria Generală, vacâștiga. „Nu am nimic personal cu doamna Udrea, e bine-venită, darcred că PDL nu are nicio șansă să mai câștige ceva în 2012, dupătot ceea ce a făcut”, a conchis Vanghelie. (MarianSultănoiu)

Gheorghe Hagi trece la nivelul următor. "Regele" dă marea lovitură şi face cea mai mare...
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Acuze ULUITOARE pentru Gabriela Firea! Cu cine încheia, de fapt, contractele la Primăria București
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Bonus de coronavirus: 2000 DE LEI LUNAR! Cine sunt românii care vor încasa acești bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Bianca Dragușanu, atac dur la adresa divelor din România. Blondina a făcut-o praf pe Carmen...
Inchide