• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Elena Udrea, cazată în același hotel cu familia Băsescu

Elena Udrea,  cazată în același hotel cu familia Băsescu
Deputatul PDL Elena Udrea a ajuns, luni după-amiază, în stațiunea Covasna, ea fiind cazată la același hotel unde va petrece Revelionul familia Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deputatul PDL Elena Udrea a ajuns, luni după-amiază, în stațiunea Covasna, ea fiind cazată la același hotel unde va petrece Revelionul familia Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Președintele Traian Băsescu petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns, duminică, împreună cu soția sa, Maria, iar luni li s-au alăturat și cele două fiice, Ioana și Elena, și soțul celei din urmă, Bogdan Ionescu.

Potrivit unor surse locale, luni după-amiază a ajuns în stațiune și deputatul PDL Elena Udrea, cazându-se la hotelul de patru stele unde va petrece Revelionul și familia Băsescu. În cursul zilei au ajuns la Covasna și s-au cazat la același hotel și prințul Paul și prințesa Lia, cărora familia Băsescu le-a botezat fiul.

Petrecerea de Revelion ar urma să înceapă la ora 21.00.

Elena Udrea a petrecut Revelionul împreună cu familia Băsescu și în ultimii trei ani, la restaurante din Sinaia și Predeal, unde s-au aflat și alți lideri ai PDL, între care Vasile Blaga, Emil Boc, Roberta Anastase.

Președintele Traian Băsescu a ajuns duminică la Covasna cu un elicopter, cazându-se la vila de protocol din stațiune, unde ar urma să rămână până în 2 ianuarie.

Șeful statului spunea că va petrece Revelionul la Hotelul Clermont din stațiune și că nu a invitat pe nimeni din PDL.

Luni, Traian Băsescu a ieșit la o plimbare prin stațiune și le-a reproșat jurnaliștilor care îl așteptau că i-au mințit pe români când au prezentat meniul restaurantului unde va petrece Revelionul ca fiind meniul președintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media „au interesul să satureze oamenii cu președintele”.

De semenea, el i-a criticat pe jurnaliști că stau „agățați” de gardul vilei unde este cazat. „Eu nu-mi doresc această publicitate. Ați stat agățați de gardul meu la Predeal, patru zile și patru nopți, acum stați la Covasna. Par a fi singurul politician care mănâncă. Înțeleg că nu vă interesează niciun alt politician. Dați meniul restaurantului, și nu al președintelui”, le-a spus jurnaliștilor șeful statului, vizibil iritat, referindu-se la meniul prezentat în presă de la restaurantul unde va petrece Revelionul.

Băsescu a mai spus că proprietari de trusturi media precum Dan Voiculescu sau Sebastian Ghiță „au interesul să satureze oamenii cu președintele”, dar oamenii vor „să fie lăsați în pace cu politicienii”.

„Desigur, un proprietar de trust media, cum e Voiculescu, are interes să satureze oamenii cu președintele, un proprietar de televiziune ca Ghiță de la PSD are același interes, dar interesul oamenilor este să-i lăsați în pace cu politicienii. În orice caz, am înțeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar președintele mănâncă”, a afirmat șeful statului.

El le-a atras atenția jurnaliștilor că meniul restaurantului prezentat de presă nu este meniul comandat de el, spunându-le că i-au mințit pe români.

„Și în orice caz am înțeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar președintele mănâncă. Dar vă mai spun ceva: îi mințiți pe români, pentru că acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine”, le-a spus jurnaliștilor președintele.

Întrebat despre meniul pe care l-a comandat pentru noaptea de Revelion, Băsescu a răspuns: „Ce mâncați voi acum și analiștii… Aer”.

Ulterior, Traian Băsescu și soția s-au întors din drum, îndreptându-se în direcția opusă față de locul unde erau jurnaliștii.

Inchide