GÂNDUL CARE NE MIȘCĂ. EXPERIMENT VIDEO într-o lume mult prea grăbită: Tu la cine te gândești?

Redactor:
Raluca Ion
Te-ai întrebat vreodată la ce se gândesc oamenii care trec pe lângă tine pe stradă?

V-ați întrebat vreodată la ce se gândesc necunoscuții care merg pe stradă alături de voi, pe care îi lăsați în urmă în pas grăbit sau care vă depășesc ducându-se înspre ale lor? gândul a făcut un experiment și, timp de patru zile, a oprit din drumul lor oameni pe stradă în diverse locuri din centrul Bucureștiului rugându-i să scrie pe o foaie de hârtie un gând sau un mesaj pentru cineva drag. I-am rugat să-și țină mesajul în fața camerei, i-am filmat și fotografiat și am montat imaginile într-un videoclip.

După cum puteți vedea, am obținut o colecție de gânduri bune care mai de care mai emoționante. Un tânăr cu care am vorbit în fața ASE a scris că se gândește să-și ceară prietena de soție. Un student a scris pe foaia de hârtie „Îmi place de tine și îmi e greu să-ți spun”. În fața Teatrului Național o fetiță, însoțită de mama ei, s-a îndreptat spre noi și a spus că are de transmis un mesaj important. A luat carioca și a trecut pe hârtie „Bunica, te iubesc”. În apropiere de Grădina Icoanei, o mamă cu un băiețel în stânga și o fetiță în dreapta a ridicat în fața camerei mesajul „Familia e totul pentru mine. Vă iubesc!”.

Iar într-o ceainărie un tânăr cu figură senină i-a scris unei prietene aflate departe „Nu uita să zâmbești. Ești mai frumoasă când o faci!”

Vă invităm să urmăriți videoclipul și să ne spuneți la cine sau la ce anume v-a făcut să vă gândiți.

Inchide