Hackerii români au atacat Le Monde cu mesajul „Țiganii nu sunt români. Noi v-am respectat Franța, voi ne veți respecta România!”

Redactor:
Gândul
Hackerii români au atacat Le Monde cu mesajul „Țiganii nu sunt români. Noi v-am respectat Franța, voi ne veți respecta România!”
La o săptămână după ce hackerii români au atacat site-ul Telegraph, postând aici un mesaj în limba română, în care presei din Marea Britanie i se cerea să facă distincția între români și țigani, presa franceză a primit și ea o atenționare de la aceștia, prin atacul site-ului Le Monde.

La o săptămână după ce hackerii români au atacat site-ulTelegraph, publicând aici un mesaj în limba română în care preseidin Marea Britanie i se cerea să facă distincția între români șițigani, presa franceză a primit și ea o atenționare de la aceștia,prin atacul site-ului Le Monde.

Sub tricolorul românesc, hackerii au postat următorul mesaj peLeMonde.fr: „Aceasta nu este o mișcare de rezistență, un protest,sau o revoltă! Este strigătul întregului popor român ce face apella frații noștri care au uitat că și în venele noastre circulă unsânge român. Sângele ce-a fost jertfit și vărsat pe câmpurile deluptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru cere acumdreptate. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nuse uite cine l-a vărsat pentru ca România sa existe astăzi pehartă, să le amintim copiilor și nepoților noștri, să îi respectămcu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Țiganii nusunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiti desprecompatrioții nostri nu mai folosiți expresiile «Țigani Români». Noiv-am respectat Franta, voi ne veți respecta România!R.N.S. veghează pentru ca aceste lucruri să fie înfăptuite”.

Mesajul grupării Romanian National Security vine ca replică laemisiunea difuzată de postul France2 în 17 aprilie în care unumorist francez a intitulat formula de adresare folosită decerșetori „Salutul românesc”. Prezentarea denigratoare a salutuluiromânesc în emisiune a stârnit săptămâna aceasta și protestulAmbasadei României la Paris.

Inchide