HAGI și IORDĂNESCU au discutat cu Mircea Sandu preluarea ECHIPEI NAȚIONALE de fotbal. Ce au hotărât

Redactor:
Gândul
HAGI și IORDĂNESCU au discutat cu Mircea Sandu preluarea ECHIPEI NAȚIONALE de fotbal. Ce au hotărât
Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că președintele Mircea Sandu a avut discuții cu Anghel Iordănescu și Gheorghe Hagi pentru preluarea primei reprezentative, aceștia urmând să dea un răspuns până la 13 iunie.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că președinteleMircea Sandu a avut discuții cu Anghel Iordănescu și Gheorghe Hagipentru preluarea primei reprezentative, aceștia urmând să dea unrăspuns până la 13 iunie.

„În cursul zilei de azi, 5 iunie, domnul Răzvan Lucescu i-areconfirmat președintelui Federației Române de Fotbal, domnulMircea Sandu, că renunță la conducerea tehnică a echipei naționalea României, decizie definitivă și irevocabilă. În atare condiții,profitând și de faptul că aceștia se aflau în București,președintele FRF a avut întâlniri cu domnii Anghel Iordănescu șiGheorghe Hagi, aducându-le la cunoștință faptul că a fost mandatatde Comitetul Executiv al FRF ca, în cazul în care domnul RăzvanLucescu nu va mai fi selecționer al reprezentativei noastre A, sădemareze discuțiile vizând găsirea unui nou antrenor principal. Pecale de consecință, le-a propus acestora preluarea funcțiilor dedirector tehnic și, respectiv, de selecționer ai echipei naționaleA”, anunță site-ul frf.ro.

Conform sursei citate, „Iordănescu și Hagi au fost rugați săanalizeze oferta înaintată și să-și precizeze poziția până pe 13iunie. „Dacă răspunsul va fi pozitiv, ulterior vor fi discutatetoate celelalte detalii”, susține frf.ro.

FRF a anunțat că principalul obiectiv ar urma să fie calificarea laEuro-2016, dar și un „plan mai complex, un proiect pe patru ani”.”Din punctul de vedere al performanței intrinseci, principalulobiectiv va fi calificarea la turneul final al EURO 2016, numai căplanul se vrea a fi unul mult mai complex, fiind vorba despre unproiect pe patru ani, cu finalitate în toamna anului 2015 și cuțintă reformarea fotbalului la toate nivelurile echipelor noastrenaționale, începând cu reprezentativa „A” și terminând cu cea dejuniori „Under 14″. Aceasta înseamnă modificarea și modernizareasistemului și modului de joc la toate eșaloanele naționalelornoastre și îmbunătățirea parametrilor de performanță, astfel încâtcalificările să reprezinte o succesiune și o încununare logică aschimbărilor evocate”, a notat sursa citată.


Luminita Turcu
, [email protected]

Inchide