IMAGINI SCANDALOASE cu presupuși elevi de la Seminarul Teologic din Huși. Directorul instituției: „SUNTEȚI PRIMUL ZIAR care mă sună să verifice dacă FILMAREA E DE AICI”

Redactor:
Mihai Schiau
IMAGINI SCANDALOASE cu presupuși elevi de la Seminarul Teologic din Huși. Directorul instituției: „SUNTEȚI PRIMUL ZIAR care mă sună să verifice dacă FILMAREA E DE AICI”
La sfârșitul săptămânii trecute, un elev al seminarului fusese înjunghiat de un coleg. Agresorul, îngrozit de faptă: "Vai, ce am făcut!..."

Cazul de la sfârșitul săptămânii, când un elev de la Seminarul Teologic din Huși a fost înjunghiat deun coleg, este cea mai gravă, dar pare a nu fi unica abateredin acel internat. Mai multe filmulețe postate pe YouTube, caresusțin că sunt înregistrate în căminul și într-una din sălile declasă ale seminarului, arată comportamentul dezolant alelevilor.

În videoclipul de mai sus, mai mulți elevi își bat joc de unuldintre colegii lor, pe care îl filmează ca să-l „vadă fetelefrumos”. Deși băiatul este vizibil iritat, colegii lui continuăsă-l urmărească și când acesta iese din cameră, spunându-i să seuite „oleacă” în obiectiv și întrebându-l de ce se rușinează.Probabil, văzând că nu intră în jocul lor, colegii au decis căbăiatul merită apelativul de „epava căminului”.

Apoi, în imagini se observă cum un alt presupus viitor preotfumează pe ascuns, în baie. Însă finalul videoclipului prezintăimaginea cea mai gravă: unul dintre elevi nu se sfiește să îșiarate fundul la cameră, iar colegii lui râd.

Alte imagini sunt filmate într-o sală de clasă. Elevii sejignesc, cu apelative precum „prostul clasei”, „retardatul” sau”gay-ul”, și își bat joc de profesor, care iese grăbit din clasă.În ambele filmulețe, elevii folosesc un limbaj licențios și îșiarată semne obscene.

Alte trei filmulețe, intitulate „caminul din husi jocuri deplictiseala”, au fost șterse de pe YouTube.

Directorul seminarului:”Acele imagini nu sunt de la noi”

Directorul Seminarului Teologic Huși, părintele Andrei Zăgan, adeclarat, pentru gândul, căimaginile nu au fost filmate în cadrul instituției pe care oconduce. „Elevii nu sunt ai noștri. Chipurile sunt identificabileși pot să vă spun mie la sută că nu sunt de la noi. Cunosc cumarată camerele. Videoclipurile sunt ciudate, iar alți colegi de-aidumneavoastră (n.r. ziariști de la alte publicații) nu au avutinteresul să ne dea un telefon, au dat drumul imaginilor pe sticlăsau pe hârtie. S-au spus foarte multe lucruri neadevărate, dar euștiu un lucu: acele imagini nu sunt de la noi”, a precizatpărintele.

Zăgan a comentat și incidentul de duminică. „A fost o greșealăgravă. Totul s-a petrecut din întâmplare, a plecat de la o joacă,băiatul nu și-a dat seama ce face. Când a realizat, și-a pusmâinile în cap, spunând: ‘Vai, ce am făcut!’. Este un incidentizolat, ei mâncau, aveau un cuțit pe masă. Unul a ajuns la spital,celălalt la poliție”, a explicat directorul.

El a precizat că soarta agresorului de la căminul teologic Hușiva fi dezbătută de conducerea unității. „Avem consiliu în fiecarezi, am avut și ieri, avem și azi. Nu încercăm să-l exonerăm degreșeală”, a spus Zăgan. Întrebat dacă există posibilitatea caelevul să fie exmatriculat, părintele a spus că „se va hotărî înconsiliul profesoral”.

Pe de altă parte, cei de la Episcopia Hușilor au fost mult maireticenți când a venit vorba să comenteze imaginile apărute peinternet. „Avem treburi mult mai importante de făcut decât să stămpe YouTube”, a spus un oficial al instituției. Totuși, acesta s-aasigurat că îl întreabă de două ori cum îl cheamă pe ziaristul carea „îndrăznit” să-l deranjeze cu o întrebare.

104 milioane de euro pentru FCSB. Gigi Becali a bătut toate recordurile din Liga 1
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit...
Scandal în familia lui Gigi Becali! S-a certat cu nepotul Vasile Geambazi! Motivul de la...
Trucurile de pe WhatsApp de care nici nu știai. Românii trebuie să le afle cât...
Valul trei. Suedia, care evitase iniţial restricţiile anti-COVID, accelerează campania de vaccinare
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Șefa serviciilor de informații din SUA, noi precizări despre originea coronavirusului. Ipotezele luate în calcul
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
Un bebeluș cu TREI penisuri ULUIEȘTE medicii. „Asta da intrare în istorie”
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Loto 6 din 49 și Joker. Toate numerele și toți câștigătorii de la extragerea de...
Momente uluitoare la metrou. O cunoscută vedetă a lăsat perplecși călătorii dintr-o staţie FOTO
ȘOC în lumea muzicii românești: Marele cântăreț A MURIT
Cum să ții postul profesionist. Alimentul vegan cu mai multe proteine decât carnea de pui
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Modificare importantă făcută de Lidl. Ce schimbare importantă pe care trebuie să o ştie toţi...
Inchide