Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

JAF ARMAT pe autostrada București-Pitești. Hoții au furat dintr-o mașină 23 de KILOGRAME DE AUR

JAF ARMAT pe autostrada București-Pitești. Hoții au furat dintr-o mașină 23 de KILOGRAME DE AUR
Un jaf armat a avut loc, marți dimineață, pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 83, un autoturism care transporta bijuterii pentru o firmă fiind oprit de persoane mascate și înarmate aflate într-un alt autoturism.

UPDATE15.00 Mașina care a fost jefuită pe AutostradaBucurești-Pitești trebuia să ajungă cu cele aproape 23 de kilogramede bijuterii din aur la Râmnicu Vâlcea, conform documentației detransport. Transportul aparaținea unei firme de bijuterii, iar ceidoi bărbați aflați în mașina care transporta bijuteriile erauangajați ai firmei respective. Cei doi sunt audiați de polițiști, adeclarat Dănuț Dinu, purtătorul de cuvânt al InspectoratuluiJudețean de Poliție Argeș.

De asemenea, cele două persoane aflate în mașina atacată au spuscă autoturismul cu care atacatorii au venit la fața locului ar fimarca Honda, de culoare neagră.

Cei trei atacatori le-au luat victimelor și cheileautoturismului, apoi au dispărut în direcția Pitești. Poliția adispus filtre pe drumurile din județele limitrofe

Bijuteriile furate aparțin unei firme din București, DiamantiVeri, condusă de un cetățean turc, susțin surse judiciare, care auprecizat că aurul nu era asigurat.

Valorea bijuteriilor furate ar depăși un milion de euro.


Un jaf armat a avut loc, marți dimineață, pe AutostradaBucurești-Pitești, la kilometrul 83, un autoturism care transportabijuterii pentru o firmă fiind oprit de persoane mascate șiînarmate aflate într-un alt autoturism.

Un autoturism care transporta aproximativ 23 de kilograme debijuterii din aur pentru o firmă a fost blocat în trafic de un altautoturism din care au coborât mai multe persoane cu fețeleacoperite și înarmate. Atacatorii au spart geamurile autoturismuluicare transporta valori și au furat bijuteriile.

Persoanele aflate în autoturismul atacat nu au fost rănite. Dinprimele cercetări rezultă că autoturismul care transporta valori nuera specializat în astfel de operațiuni, fiind o mașinăobișnuită.

Potrivit primelor informații, se pare că atacatorii au acționatla pont.

Șeful Poliției Autostrăzi, Carol Vârnă, a precizat că este vorbade trei atacatori, care au oprit mașina care transporta bijuteriilede la București la Sibiu. Potrivit acestuia, autovehiculul nu erasecurizat.

„Suntem în alertă maximă”, a spus Vârnă, precizând că s-auorganizat circular blocaje pe toate căile de acces și de asemeneaun elicopter survolează zona. (Departamentul Corespondenți,[email protected])


Inchide