Locatarii blocurilor din Timișoara care dețin mai mult de doi câini sau pisici, amendați cu cel puțin 800 de lei

Locatarii blocurilor din Timișoara care dețin mai mult de doi câini sau pisici, amendați cu cel puțin 800 de lei
Locatarii blocurilor din Timișoara care dețin mai mult de două animale de companie - câini sau pisici - vor fi amendați cu sume între 800 și 1.000 de lei, a decis, marți, Consiliul Local, în timp ce timișorenii care locuiesc la casă și care au mai multe de patru animale de companie vor plăti o taxă.

Locatarii blocurilor din Timișoara care dețin mai mult de două animale de companie – câini sau pisici – vor fi amendați cu sume între 800 și 1.000 de lei, a decis, marți, Consiliul Local, în timp ce timișorenii care locuiesc la casă și care au mai multe de patru animale de companie vor plăti o taxă.

Consiliul Local Timișoara a votat, marți, cu 21 de voturi „pentru” și o abținere, un proiect de hotărâre prin care persoanele care locuiesc la bloc, în municipiu, și dețin mai mult de două animale de companie, câini ori pisici, vor fi amendate cu sume cuprinse între 800 și 1.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În aceeași ședință s-a stabilit ca timișorenii care locuiesc la casă și au mai mult de patru animale de companie, câini ori pisici, să plătească o taxă.

Potrivit primarului municipiului Timișoara, Nicolae Robu, nu s-a stabilit valoarea taxei și la ce interval de timp va fi plătită aceasta.

Hotărârea se referă doar la câini și pisici și exclude celelalte animale de companie.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide