MĂLINA OLINESCU S-A SINUCIS

Redactor:
Mihai Schiau
MĂLINA OLINESCU S-A SINUCIS
ȘOCANT: Tatăl cântăreței Mălina Olinescu S-A SINUCIS în același mod.

Mălina Olinescu s-a sinucis în această dimineață, aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din București. Cântăreața ar fi împlinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor. Mălina Olinescu era fiica Doinei Spătaru.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat să o resusciteze pe artistă timp de 30 de minute, însă nu au mai putut face nimic.

Trupul neînsuflețit al artistei a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Cântărețul Călin Geambașu, bun prieten al Mălinei Olinescu, spune că aceasta s-ar fi sinucis din cauza despărțirii de iubitul său. „A amenințat de mai multe ori că își va lua viața. Acum a făcut-o. De doi ani tot amenința că o face. Iubitul ei nu a înțeles-o pe deplin”, a declarat Călin Geambașu, la o televiziune de știri.

UPDATE 8.13 SMURD a confirmat sinuciderea artistei.

Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la București. Mama ei este cântăreața Doina Spătaru. Mălina iubește muzica și începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul școlii gimnaziale.

În anul 1996, Mălina participă la „Școala Vedetelor”, un show de televiziune foarte apreciat și urmărit la acea vreme. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală și șansa ei de a câștiga un public din toate categoriile de vârstă.

În 1996, participă la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde obține premiul III la secțiunea „Interpretare”, cu o melodie compusă de Călin Geambașu.

În 1998, împreună cu compozitorul Adrian Romcescu, câștigă Selecția Națională Eurovision și reprezintă România la Birmingham, Anglia, cu melodia „Eu cred”.

Mălina Olinescu a mai obținut Premiul I la secțiunea „Șlagăre” a Festivalului de la Mamaia (1997), Premiul I la secțiunea Interpretare a Festivalului „Cerbul de Aur” de la Brașov (1997) și Premiul III la secțiunea „Creație” a Festivalului de la Mamaia (1998).

Cântăreața a fost căsătorită, între 2000 și 2007, cu Dan Stesco, component al trupei „Compact”. Stesco a depus cerea de divorț, în 2007, spunând că nu mai poate suporta „crizele de personalitate” ale soției sale. Bărbatul spunea că Mălina Olinescu voia să ia toate deciziile pe cont propriu și nu era deloc tolerantă cu cei din jur.

UPDATE 12:40 Doina Spătaru, mama artistei, a mulțumit presei pentru imaginile cu fiica ei cântând, însă a cerut discreție și decență. „Așa cum Mălina a trecut prin viață cu discreție, e rugamintea mea să tratați trecerea ei în neființă la fel, cu decență și cu discreție”.

Una dintre rudele Mălinei Olinescu a declarat că nu înțelege ce motive a avut artista să se sinucidă, însă în ultima vreme nu mai avea contractate concerte și ar fi suferit de depresie.

UPDATE 15.20 În dormitorul Mălinei Olinescu au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice, dar și medicamente pentru tratarea depresiei. Citește mai departe

Inchide