Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Mesajul de adio al Mădălinei Manole: „Nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut, așa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat”

Mesajul de adio al Mădălinei Manole: „Nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut, așa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat”
Cântăreața Mădălina Manole afirmă în mesajul SMS dat înainte de a se sinucide că nu mai poate suporta fizic vorbind, considerându-se "defectă, un rebut" și că așa a fost mereu, însă abia acum își dă seama.

Cântăreața Mădălina Manole afirmă în mesajul SMS dat înainte dea se sinucide că nu mai poate suporta fizic vorbind,considerându-se „defectă, un rebut” și că așa a fost mereu, însăabia acum își dă seama.

„Nimeni nu are vreo vină, toți mă iubiți enorm și ați făcut totulpentru mine motivul este acesta: nu mai pot suporta FIZIC vorbindsunt defectă, un rebut, așa am fost mereu, dar acum de abiarealizez cu adevărat. Te iubesc Puiucul meu (…)”, scrie MădălinaManole în SMS-ul de pe telefonul său, citat de Mediafax.

Artista încheie transmițând mesaje către cei apropiați, cărora lespune că au făcut totul pentru ea și au fost buni cu ea.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineața, medicii-legiști aiinstitutul Național de Medicină legală „Mina Minovivi” stabilind căa băut 300 de mililitri de furadan, un pesticid extrem detoxic.

Citește și

DE CE S-A SINUCISMĂDĂLINA MANOLE. ULTIMELE 24 DE ORE ALEARTISTEI

Furadan – pesticidul cu care s-asinucis Mădălina Manole. Vezi aici cât este detoxic

Mesajul de adio al MădălineiManole: „Nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut,așa am fost mereu, dar acum de abia realizez cuadevărat”

Mădălina Manole alăsat un mesaj de adio, pe telefonul mobil alsoțului

Angela Similea: Nucred în sinucidere, Mădălina era un buncreștin

Mădălina Manole iubea trandafirii.Când artista avea concerte, soțul ei îi umplea scena cu 101trandafiri aduși din America

Ultima postare pe bloga Mădălinei Manole: „M-am recompus sufletește și merg mai departe,prețuind cu toată ființa mea tot ceea ce am primit și primesc de laviață!”

Mădălina Manole, „fatacu părul de foc”, o viață închinată muzicii șiscenei

Mădălina Manole – GALERIEFOTO

Parchetul București:Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanță toxică.Procurorii audiază martori și au dispusautopsia

Cu o zi înainte de amuri, Mădălina Manole dă un interviu: „Sunt o artistă împlinită, omamă și o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pepământ în clipa în care mi-am strâns puiul înbrațe”

Ascultă aici treipiese de pe ultimul album al Mădălinei Manole, pe care artista nu amai apucat să-l lanseze

Sinucidere Mădălina Manole: veziimagini de la fața locului VIDEO

Inchide