Mesajul lui Adrian Țuțu, marele câștigător la „Românii au talent”: „SUNT ROMÂN, DECI POT!” Ascultă aici versurile care au bătut vocea lui Narcis Iustin Ianău

Redactor:
Gândul
Mesajul lui Adrian Țuțu, marele câștigător la „Românii au talent”: „SUNT ROMÂN, DECI POT!” Ascultă aici versurile care au bătut vocea lui Narcis Iustin Ianău
Orfanul Adrian Țuțu, tănărul de 19 ani care a câștigat premiul de 120.000 de euro la "Românii au talent", i-a cucerit pe români cu o melodie care vorbește despre încredere și optimism.

Adrian Țuțu este marele câștigător al finalei „Românii autalent”, care a fost difuzată luni seară în direct la Pro TV, elcâștigând și marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântatjuriul și publicul cu un cântec hip hop despre români.

Citește și comentariul lui Florin Negruțiu:RomâniaDA

Pe următoarele două locuri în finala „Românii au talent” s-ausituat Narcis Iustin Ianău și Valentin Dinu, care au impresionatdin nou publicul, telespectatorii și juriul cu vocile lordeosebite.

Citește și „ROMÂNII AUTALENT”. Cine a câștigat MARELE PREMIU DE 120.000 DEEURO

Iată momentul anunțării câștigătorului:

Adrian Tutu a castigatFINALA!
ProTV.ro

„Mă simt foarte emoționat. Nu mai am cuvinte. Vă mulțumesc dintot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibă un mesaj bunpentru voi”, a spus emoționat Adrian Țuțu, când a aflat că estecâștigător al show-ului „Românii au talent”.

Iată interpretarea care i-a adus lui Adrian Țuțu marele premiude 120.000 de euro:

Vezimai multe pe Romanii au talent

Adrian Țuțu, în vârstă de 19 ani, a venit la preselecția”Românii au talent” deoarece pe scenă se simte mai aproape depărinții săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Și-a pierdut ambiipărinți când nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas în grija buniciiiar apoi s-a hotărât să ia viața în piept și s-a mutat singur înapartamentul lăsat de părinții lui. A muncit pe șantier, însă nicioclipă nu a renunțat la pasiunea lui: muzica. El crede că pasiuneapentru cântat a moștenit-o și și-a descoperit-o la 14 ani când acompus o piesă pentru părinții lui.

Adrian Țuțu a trebuit să renunțe la școală și muncește îndiverse locuri pentru a putea să se întrețină singur.

De „Românii au talent” a aflat de la un prieten. Nu a stat nicioclipă pe gânduri și s-a înscris pe site-ul emisiunii. În tren acompus și piesa care l-a făcut vestit: „E evident, românii autalent”.

Înainte de finală, el spunea: „Acest concurs înseamnă foartemult pentru mine fiindcă mi-am dorit tot timpul să cânt și să facceea ce simt, pentru că prin versuri mă descarc, mă regăsesc”.

Dacă la preselecții s-a prezentat cu un imn al emisiunii și alromânilor talentați, în semifinală, s-a reinventat și le-a transmisgândurile lui bune tuturor prin mesajul: „Iubiți-vă părinții!”.

În finală, Adrian Țuțu a venit pe scena „Românii au talent” cuun nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: „Sunt român, deci pot!”.Astfel, Adrian Țuțu a impresionat din nou juriul.

„De când te-am văzut prima oară, mi-a plăcut că iei în seriosfenomenul hip-hop, muzică, text, dans și că îi apropii pe oameniprin muzică și nu îi scandalizezi”, i-a spus Andra. De altfel, ea aspus că îl vede pe Adrian Țuțu ca pe „Eminem al României”.

„Te felicit din toată inima. Ești unul din cei cu șanse reale lapremiul care e în joc în seara asta”, i-a spus și Mihai Petre. Andia fost și el impresionat: „Ai reușit să transmiți esențialul – unmesaj și o revoltă interioară!”.
În finala „Românii au talent” au luptat și trupa Ballance, soțiiLuca, Cristina și Alina, grupul Akikai, Ștefan Florescu, CosminAgache, Rebeca Neacșcu, Valentin Luca și Medea.

Invitații speciali ai finalei „Românii au talent” au fostLoredana și Damian Draghici, în timp ce gazdele show-ului au fostPavel Bartoș și Smiley.

Madalina Cerban,[email protected]

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Se dau BANI pentru români! Suma e INCREDIBILĂ. Intră direct pe card
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ungurii nu se lasă și nu renunță la Ardeal! Au dat deja sute de milioane...
LOCKDOWN după alegeri în România? Alexandru Rafila, ANUNȚ ȘOC! Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Florin Ristei, părere sinceră despre Delia, Mihai Bendeac și Cheloo: „Nu-ți trebuie prea multă carte...
×
Inchide