Ministru în variantă etno. Cum a apărut Elena Udrea în costum popular la Negrești Oaș

Ministru în variantă etno. Cum a apărut Elena Udrea în costum popular la Negrești Oaș
Publicat: 23/04/2012, 19:20
Actualizat: 24/04/2012, 20:28

Elena Udrea a zis „Nu” brandurilor de lux și a apărut într-oținută mai potrivită cu brandul de țară, luni, după amiaza, laprimăria Negrești Oaș – un costum popular oșenesc. A depănatamintiri din copilărie, povestind că prin 1985 a fost acolo, într-otabără. A gustat pâine cu sare, a ciocnit un pahar de palincă, darn-a băut din el, după care a semnat contractul POR (ProgramulOperațional Regional) pentru modernizarea ambulatoriului spitaluluidin localitate. Valoare lucrărilor se ridică la 2.885.384,06 lei,scrie Mediafax, acestea urmând să înceapă la 1 octombrie.

De unde și-a luat Elena Udrea costumul

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, afost întâmpinată de o delegație a PDL Satu Mare la limita județelorSatu Mare și Maramureș, la Huta Certeze, unde i-au fost oferitecadou haine oșenești, pe care le-a îmbrăcat imediat, pornind apoispre orașul Negrești Oaș, unde a participat la semnareacontractului POR pentru modernizarea ambulatoriului integrat alspitalului din localitate, transmite corespondentul Mediafax. LaNegrești, primarul Nicolae Bura i-a arătat în ce stadiu se aflălucrările la stațiunea de schi de la Luna Șes și i-a cerut EleneiUdrea să-i aprobe o finanțare de opt milioane de lei, pentru caanul acesta să poată fi terminată linia de transport pe cablu. Larândul său, președintele Consiliului Județean, Csehi Arpad, i-asolicitat ministrului să includă proiectul în strategia dedezvoltare a stațiunilor montane, mai scrie Mediafax.

Elena Udrea a promis că va aloca bani pentru stațiunea Luna Șes.A plecat apoi spre Satu Mare, unde a semnat, la sediul ConsiuluiJudețean, două contracte de finanțare pentru reabilitarea a douășcoli, din localitățile Turulung și din Petrești, unul în valoarede 770.486 de euro, celălalt în valoare de 1.028.365 de euro. „Caminister care poate atrage 30 de miliarde de euro până în 2013 prinPOR, suntem extrem de interesați să absorbim cât mai multe fondurieuropene. Vrem să semnăm în acest an contracte de trei miliarde deeuro, iar anul viitor de patru miliarde. Știți câtă nevoie de baniavem, iar în aceste momente fondurile europene vor suplini lipsabanilor din economia internă. Voi încerca să ajung personal lasemnarea cât mai multor contracte”, a declarat Elena Udrea, citatăde Mediafax.

Ea a mai spus că, pe lângă aceste fonduri europene, ministerulpe care îl conduce a încercat să găsească soluții alternative caresă completeze bugetul alocat pentru investiții pentru diverseprograme. Ea a precizat că pentru unele programe, cum este celprivind reabilitarea termică a locuințelor, a fost găsităalternativa contractării de credite garantate de minister, iarpentru altele se caută încă soluții.

INFO PLUS

Elena Udrea, de la Luis Vuitton la tors dincaier

Celebră pentru ținutele care valorează cât avansul la unapartament în Capitală, Elena Udrea a apărut, de câteva ori, înipostaze surprinzătoare. Întâi, a dat cu mopul într-o sală declasă, înainte de începerea anului școlar. Odată, a tricotat îndirect, pe parcursul unei întregi emisiuni televizate, încercând săarate că e o persoană „obișnuită care face lucruri obișnuite”. Lalansarea programului „Paștele în Bucovina”, Udrea a tors din caierla pensiunea primarului din comuna Vatra Moldoviței și a depănatiar amintiri din copilărie, din vremea în care mergea la bunica sa.Iar în timpul unei vizite la herghelia din Mangalia, ministrul aîncălecat, de dragul turismului românesc, pe un cal alb.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
FOTO. Roxana Nemeș și Andreea Antonescu și-au etalat busturile generoase la plajă! Cum arată cele...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Parma i-a stabilit prețul lui Dennis Man! Ce sumă i-a cerut patronul american de la...
Un oraș cu 15 milioane de locuitori riscă să ajungă de nelocuit din cauza apei....
Zeci de cadavre plutind pe râu. Descoperirea macabră ce aduce în atenţia lumii unul dintre...
Cele mai ieftine SUV-uri cu cutie de viteze automată
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Tornadă devastatoare în Belarus, filmată de un șofer prins în mijlocul ei. VIDEO
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
ȘOC! Inna, aproape DEZBRĂCATĂ pe net! Iubitul Deliric a reacționat incredibil
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Rezulatete finale Titularizare 2021. Când se anunţă notele după contestaţii pe Edu.ro pentru educatori, învăţători...
Horoscop miercuri, 4 august. Lumea este împotriva ta astăzi așa că mare grijă: Nu dezvălui...
Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
De pe scenă, în afaceri. Ce business a lansat artistul Vlad Miriţă alături de antreprenorul...