Ministrul Sănătății: Îmi pare rău acum că am îndemnat să se caute pe Google alte cazuri de incendii în spital – SPECIAL

Redactor:
Gândul
Ministrul Sănătății: Îmi pare rău acum că am îndemnat să se caute pe Google alte cazuri de incendii în spital – SPECIAL
Ministrul Sănătății, Attila Cseke , a declarat, miercuri, că regretă sfatul pe care l-a dat ziariștilor de a căuta pe Google alte cazuri, în alte țări, asemănătoare cu ce s-a întâmplat la maternitatea Giulești, afirmând totodată că a fost înțeles greșit.

Ministrul Sănătății, Attila Cseke , a declarat, miercuri, căregretă sfatul pe care l-a dat ziariștilor de a căuta pe Googlealte cazuri, în alte țări, asemănătoare cu ce s-a întâmplat lamaternitatea Giulești, afirmând totodată că a fost înțelesgreșit.

„Nu m-am referit la incendii în care au murit bebeluși atuncicând am îndemnat să se caute pe Google alte cazuri, m-am referit laalte spitale în general. Îmi pare rău oricum că am făcut-o”, a spusAttila Cseke.

La conferința de presă de marți pe tema tragediei de lamaternitatea Giulești, ministrul Cseke, deranjat de întrebărileziariștilor, a afirmat că și în alte state se întâmplă ca înmaternități să aibă loc incendii. „Vă pot pune la dispoziție olistă a unor astfel de spitale”, a mai spus oficialul. Când i s-aucerut exemple de astfel de unități medicale, Cseke a spus: „Căutațipe Google”.

Citește și

Ministrul Sănătății ne trimite săcăutăm pe Google și incendiile din spitalele străine -SPECIAL

Inchide