Mircea Badea, despre afirmațiile lui Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei

Redactor:
Ioana Erdei
Mircea Badea, despre afirmațiile lui Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei
Mircea Badea a declarat luni, la Sinteza zilei, că recunoaște caracterizarea pe care i-a făcut-o Sebastian Lăzăroiu, fiind într-adevăr <> - așa cum sunt toți clovnii - realizatorul TV precizând însă că este <>, spre deosebire de consilierul prezidențial.

Mircea Badea a declarat luni, la Sinteza zilei, că recunoaștecaracterizarea pe care i-a făcut-o Sebastian Lăzăroiu, fiindîntr-adevăr > – așa cum sunt toțiclovnii – realizatorul TV precizând însă că este >, spre deosebire de consilierulprezidențial.

Mircea Badea a comentat afirmațiile făcute despre el deconsilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, luni. Lăzăroiu a fostîntrebat, în timpul unei discuții online cu cititorii Hotnews, dece nu l-a reclamat pe Mircea Badea la CNA „pentru injurii și aluziirăutăcioase”. „Nu te poți supăra pe un clovn. Mircea Badea credecă, dacă Voiculescu nu l-a obligat (încă) să poarte un nas roșu deplastic, lumea crede despre el că e mai mult decât un clovn. Nu, nucrede. E un clovn trist. Și știe și el de ce. Pentru că și dacăvrea să plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primiaceeași ofertă – un post liber de clovn. Se pare că nu sunt șansede recalificare în cazul lui”, a răspuns el.

Afirmația lui Lăzăroiu a fost discutată, luniseară, în emisiunea Sinteza Zilei de la ANtena 3, de moderatorulprogramului, Mihai Gâdea, și de invitații acestuia, Mircea Badea șiVictor Ciutacu.

Discuția a pornit de la o caracterizare pe care președinteleTraian Băsescu i-a făcut-o în trecut lui Sebastian Lăzăroiu,spunând: „Lăzăroiu se mișcă oriunde pică banul”.

În acest context, Victor Ciutacu a spus: „Lăzăroiu, în anii degrație 2005 și 2006, a fost cu institutul pe care-l conduce, CURS,sub un contract cu Jurnalul Național, ziarul unde am onoarea să fiuîncă redactor-șef, și ne producea sondaje săptămânal pe baniimotanului Felix, cum îi spune dânsul la televizor și prin ziare, îninterviuri. Doi ani de zile, până să plece la Cotroceni, cât amâncat bani de la trustul Intact și cât noi eram plătitorii, el eraîncasatorul, ca o slugă umilă, venea cu hârtiuțele (…) Venea, îlchema la dezbateri (…) El se mișca bine unde pica banul. După aiaa găsit un ban mai mare, s-a dus la palat”.

În schimb, Mircea Badea a spus despre Lăzăroiu că i se pare”prea mic” ca să aibă „revelații” despre el.

În ceea ce privește afirmațiile lui Sebastian Lăzăroiu de laHotnews, Mircea Badea a precizat: „Domnul Lăzăroiu are dreptate,sunt un clovn trist. Dacă dânsul s-a fi mărginit la aceastăcaracterizare, nu aș fi avut niciun fel de problemă, pentru că eadevărat. Sunt un clovn trist, în orice caz nu sunt vesel. Sunt unclovn trist, sigur că orice clovn – dacă vrei ridicăm nivelulconversației, dar n-are rost, că îl pierdem pe domnul Lăzăroiu -orice clovn este trist. Nu are rost să intrăm în simbolisticăpentru că îl pierdem pe domnul Lăzăroiu, care e la „Capra cu treiiezi” încă, pe care o și evocă de fiecare dată când areocazia”.

„Da, eu recunosc caracterizarea. Sunt un clovn trist. Puteam săfiu, de exemplu, un alcoolic vesel, aș fi putut să fiu. Sau dacă,eu știu, cădeau zarurile altfel, puteam să fiu o curvă penală, deexemplu. Sau un pitic cu probleme psihice de subordonare. Sauputeam să fiu un diliu cu fetișuri din povești de frații Grimm.Puteam să fiu și astea. Dar nu sunt, îmi port în continuare mascade clovn trist”, a mai spus Mircea Badea.

„Sunt un clovn trist pe banii mei, el – care mă face pe mineclovn trist – este și pe banii mei, pe banii clovnului trist, șiasta mă face să fiu cu atât mai trist”, a adăugat MirceaBadea.\(Mediafax)

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Cristi Borcea o tratează pe Valentina Pelinel ca pe o regină! Ce gest a făcut...
LOVITURĂ uriaşă pentru şoferi! O nouă TAXĂ pentru conducătorii auto din România. Iată pentru ce!
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Țara care a interzis blugii mulați. Bărbații cu părul lung sunt considerați „dușmani ai poporului”
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Cătălin Scărlătescu a făcut SCANDAL la Chefi la Cuțite. Ce l-a enervat peste măsură: ‘Facem...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să...
Inchide