Olguța Vasilescu acuză PDL că ar fi comandat 4 milioane de biciclete din China pentru a le da drept mită electorală

Redactor:
Gândul
Olguța Vasilescu acuză PDL că ar fi comandat 4 milioane de biciclete din China pentru a le da drept mită electorală
Vicepreședintele PSD Dolj, Lia Olguța Vasilescu, scrie pe blogul personal că are informații cum că PDL ar fi comandat patru milioane de biciclete din China pentru a fi distribuite, la anul, ca mită electorală.

Vicepreședintele PSD Dolj, Lia Olguța Vasilescu, scrie pe blogulpersonal că are infomații cum că PDL ar fi comandat patru milioanede biciclete din China pentru a fi distribuite, la anul, ca mităelectorală.

Reprezentanții PDL au negat informația.

Pe blogul ei, Olguța Vasilescu afirmă că a aflat aceastăinformație din trei surse, refuzând, însă, să precizeze care suntacestea.

„Aflu că PDL, partidul ăsta care tot taie de la săraci (că numai e de unde!), a comandat, tocmai în China, 4 milioane debiciclete. Material de propagandă pentru următoarea campanie! Dacăsunt sau nu portocalii, n-aș putea să vă povestesc… Darinformatia e sigură și îmi parvine din două județe diferite”, scrieOlguța Vasilescu.

Aceasta explică și felul în care bicicletele ar urma să fiedistribuite.

„Deci… ne vom deplasa pe biciclete! Ei, nu toți! Doar votanțiiPDL! Care trebuie să fie 100.000 de județ! Ăsta e target-ul, ăsta enumărul de biciclete comandat pentru fiecare județ în parte! Acumînțelegeți de ce votează atât de relaxați parlamentarii puteriitoate tâmpeniile lui Boc, Udrea, Băsescu și ale tuturor lăcustelorastea care nu se mai satură de furat? Care țăran ar rezistatentației de a primi o bicicletă noua”, scrie Olguța Vasilescu.

Potrivit acesteia, costul unei biciclete ar fi de 25 – 30 deeuro, ceea ce ar ridica investiția PDL la aproximativ 120 demilioane de euro.

„Dacă doamna Vasilescu se pricepe bine la socoteli, ar trebui săconstate singură că mai bine făceam o fabrică aici în România și levindeam noi. Cifra e uriașă. Să fim serioși, cine comandă 4milioane de biciclete”, a replicat senatorul PDL, MirceaAndrei.

Inchide