Oltean: E nevoie de suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puțin 4-5 miniștri. Emil Boc: Repet, aceste lucruri se fac, și nu se discută

Redactor:
Gândul
Oltean: E nevoie de suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puțin 4-5 miniștri. Emil Boc: Repet, aceste lucruri se fac, și nu se discută
Vicepreședintele PDL Ioan Oltean susține, într-o declarație pentru un post de radio că este nevoie de un suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puțin patru-cinci miniștri.

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean susține, într-o declarațiepentru un post de radio că este nevoie de un suflu nou la Guvernprintr-o remaniere care ar presupune cel puțin patru-cinciminiștri. Pe de altă parte, premierul Emil Boc a reiterat, joi, laSibiu, că o eventuală remaniere guvernamentală „se face, nu sediscută”.

„E nevoie de un nou suflu în interiorul Guvernului, printr-oremaniere guvernamentală, care ar presupune, în opinia mea, celpuțin patru-cinci miniștri. Acest lucru ar putea da un plus decredibilitate Guvernului și un plus de energie, care să-lmobilizeze mai bine, în vederea realizării și finalizăriireformelor care au fost deja demarate”, afirmă Ioan Oltean, citatde RFI.

Pe de altă parte, el se declară nemulțumit de modul în careminiștrii Șeitan și Vlădescu au gestionat situația care a condus laaglomerația de la ghișeele unde persoanele care câștigă dindrepturi de autor depun declarațiile de venit.

Oltean nu are de făcut reproșuri, în acest subiect, Guvernuluiîn ansamblu, ci doar miniștrilor Muncii și Finanțelor, potrivitRFI, citat de Mediafax.

„Nu aș reproșa Guvernului, aș reproșa în mod evident celor doiminiștri care gestionează și ar fi trebuit să gestioneze acestdomeniu. Eu am văzut doar la televizor, trebuie să recunosc,această situație și dacă ea într-adevăr așa se întâmplă înrealitate, atunci nemulțumirea mea crește în ceea ce privește modulîn care cei doi miniștri au gestionat această problemă atât deimportantă”, spune Oltean.

Vicepreședintele PDL susține că problema depunerii declarațiilorde venituri în cazul drepturilor de autor ar fi trebuit gestionatămai bine. „Această activitate care viza plata pentru drepturile deautor ar fi trebuit altfel gestionată, pentru a se evita atâtatensiune și atâta nemulțumire cât s-a creat zilele acestea”,susține Oltean.

Boc, despre o eventuală remaniere guvernamentală: Repet,aceste lucruri se fac, și nu se discută

Premierul Emil Boc a reiterat, joi, la Sibiu, că o eventualăremaniere guvernamentală „se face, nu se discută”.

În timpul unei vizite pe șantierul centurii ocolitoare amunicipiului Sibiu, premierul a fost întrebat de jurnaliști cepoate declara despre remanierea guvernamentală.

„Ce-am declarat și până acum”, a răspuns el.

Întrebat ulterior dacă intenționează să ia o astfel de măsurăsau dacă există miniștri remaniabili, premierul a spus: „Repet,aceste lucruri se fac, și nu se discută”, vizibil deranjat deîntrebare.

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean susține, într-o declarațiepentru RFI, că este nevoie de un suflu nou la Guvern printr-oremaniere care ar presupune cel puțin patru-cinci miniștri.

Premierul Emil Boc declara, în luna iunie, în contextul în careîn presă se vehiculau mai multe variante de remaniere, căremanierile se fac, nu se discută.

„Nu este vorba de nicio demisie depusă, iar remanierile se fac,nu se discută”, răspundea el atunci.

Transfer colosal la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a ieşit din minţi şi aduce în Liga...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Larisa Iordache rupe tăcerea! Ce calvar a trăit după ce a fost umilită și jignită...
Marea Britanie oferă bani cetățenilor UE pentru a părăsi țara. Ce sumă poate lua un...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
China a introdus testele anale pentru Covid-19. Medicii spun că procedura este mai eficientă în...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Doamne ferește! Ce a putut face Diana Șoșoacă într-un platou de televiziune. Telespectatorilor nu le-a...
Adevărul SCANDALOS din spatele serialului-fenomen Bridgerton. IMAGINILE care dau de gol, scăpate pe Internet
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Anunțul ȘOC al zilei despre Sebi, băiețelul dispărut de două săptămâni. Ce s-a întâmplat, de...
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide