PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de Paște

Redactor:
Sorina Ionașc
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de Paște
Vremea va fi predominant frumoasă, urmând ca la mijlocul lunii aprilie să se răcească ușor, anunță ANM.

Vremea va fi predominant frumoasă, urmând ca la mijlocul lunii aprilie să se răcească ușor, anunță ANM. În ciuda valorilor ridicate din această perioadă, meteorologii anunță o tendință de răcire, mai ales în zonele montane, unde nu se exclude posibilitatea unor precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Potrivit ANM, în aprilie-mai, temperaturile vor ajunge la aproximativ 15 grade și mai scăzute în zonele montane. Tot în aceeași perioadă, meteorologii indică apariția unor intervale de durată mare cu temperaturi normale, fără precipitații abundente.

În următoarele 24 de ore vremea se anunță frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Vor fi înnorări temporare în Moldova și în Carpații Orientali, unde vor fi și condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în estul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade Celsius, iar minimele într -2 și 8 grade.

La București, vremea va fi însorită, cu cer senin și temperaturi mai ridicate decât cele normale. Vântul va sulfa slab până la moderat, temperatura maximă fiind de 19 grade, iar minima de 3-5 grade.

 

Inchide