Raed Arafat le cere oamenilor să nu mai iasă în stradă. „Mulțumesc pentru susținere, dar îi rog pe toți să nu se lase manipulați politic”

Redactor:
Elvira Gheoghiță
Raed Arafat le cere oamenilor să nu mai iasă în stradă. „Mulțumesc pentru susținere, dar îi rog pe toți să nu se lase manipulați politic”
ALERTĂ! BĂSESCU: legea sănătății RETRASĂ!

ULTIMA ORĂ: BĂSESCU RETRAGE PROIECTUL NOII LEGI A SĂNĂTĂȚII

În ajunul mitigului pe care susținătorii săi îl pregătesc la București, la care sunt anunțați zeci de mii de oameni din întreaga țară, Raed Arafat a făcut apel la oameni să nu mai iasă în stradă și să nu se lase manipulați politic prin diverse anunțuri pe internet sau alte mijloace întrucât acțiunile pot degenera și afecta ideile față de proiectul legii sănătății.

„Mulțumesc mult oamenilor pentru susținere. Dar îi rog pe toți să nu se lase manipulați politic. Să nu iasă în stradă, să nu răspundă la nicio chemare și provocare de pe internet sau de la televiziuni”, a declarat, vineri, pentru Mediafax, Raed Arafat.

Potrivit fostului subsecretar de stat astfel de adunări ar putea degenera și afecta ideea față de lege.

„Nu mă voi implica politic. Voi lucra tehnic, în orice situații, pentru ideea urgenței. Dar legea nu se dezbate în stradă. Să nu afectăm ideea față de lege”, a adăugat Raed Arafat.

Acțiunea pentru susținerea lui Raed Arafat, inițiată pe rețeaua de socializare Facebook, continuă cu un apel către bucureșteni să se solidarizeze cu cei din Mureș și Cluj și să vină, sâmbătă, la ora 14.00, în Piața Universității pentru a-și exprima solidaritatea față de fostul subsecretar de stat.

În mesajul de susținere a lui Raed Arafat de pe Facebook se arată: „Mureșenii arată că le pasă. Este timpul ca și bucureștenii să facă același lucru.”

Bucureștenii sunt chemați să vină sâmbătă, la ora 14.00, în Piața Universității, în semn de solidaritate cu Raed Arafat. La aceeași oră sunt chemați oameni solidari cu Raed Arafat și la Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Craiova, Galați, Timișoara, Sibiu, Bacău și Oradea.

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, joi seară, la un mitingul pentru susținerea lui Raed Arafat organizat la Târgu Mureș, unul dintre punctele manifestației fiind sediul SMURD, unde oamenii au scandat „Jos cu hoții”, „Jos Băsescu”, „Demisia”.

Citește și Marele Masturbator

Citește și Băsescu cel urât

Inchide