Raluca Turcan: Robert Turcescu este propus să preia funcția de director interimar la TVR. Turcescu: Confirm că sunt dispus să iau în serios o astfel de propunere

Redactor:
Gândul
Raluca Turcan: Robert Turcescu este propus să preia funcția de director interimar la TVR. Turcescu: Confirm că sunt dispus să iau în serios o astfel de propunere
Jurnalistul Robert Turcescu ar putea să preia interimar conducerea Societății Române de Televiziune (SRTv), înlocuindu-l pe actualul director general Alexandru Sassu, până la numirea unui nou Consiliu de Administrație la TVR, a declarat vicepreședintele PDL, Raluca Turcan.

Jurnalistul Robert Turcescu ar putea să preia interimarconducerea Societății Române de Televiziune (SRTv), înlocuindu-l peactualul director general Alexandru Sassu, până la numirea unui nouConsiliu de Administrație la TVR, a declarat vicepreședintele PDL,Raluca Turcan.

„S-a decis numirea unui director interimar la TVR. Astăzi(marți, nr.) a avut loc o discuție pe tema aceasta. Persoanapropusă a fost domnul Turcescu”, a spus Raluca Turcan, președinteal Comisiei de Cultură din Camera Deputaților și inițiatoare a unuiproiect de modificare a Legii de funcționare a TVR și SRR.

Potrivit Ralucăi Turcan, prin hotărâre a Parlamentului se vastabili un mandat pe o perioadă definită pentru directorulinterimar al TVR, până la numirea noului Consiliu de Adrministrațieal Televiziunii Publice.

Jurnalistul Robert Turcescu a spus că „deocamdată nu este nimicoficial”. „Probabil că în următoarele zile vor avea loc discuții peaceastă temă”. „Confirm că sunt dispus să iau în serios o astfel depropunere”, a mai spus Turcescu.

Pe 1 aprilie, Robert Turcescu declara că, dacă i se va propuneșefia SRTv, se va gândi „foarte serios” și că decizia lui va fiinfluențată de componența noului CA. „În momentul în care mi se vaface, dacă mi se va face, este o propunere la care mă voi gândifoarte serios. Este genul de propunere la care mă voi gândi foarteserios. Această funcție de președinte – director general este ofuncție care presupune colaborarea cu membri unui consiliu deadministrație și conducerea unui consiliu de administrație (…) Eusunt un om care a lucrat întotdeauna în echipă și un punctimportant îl constituie și componența acestui consiliu deadministrație cu care ar urma să lucrez”, a explicat RobertTurcescu.

În plus, întrebat dacă mai crede, așa cum a declarat în lunaianuarie într-un interviu pentru Academia Cațavencu, că RodicaCulcer ar fi favorită pentru a prelua conducerea TeleviziuniiRomâne, Robert Turcescu a spus: „În momentul de față nu-mi maimențin pronosticul lansat (în legătură cu Rodica Culcer, nr.), darnu vreau să se înțeleagă nici că am devenit eu favorit. RodicaCulcer s-a aflat o lungă perioadă de timp printre personajele cumari șanse la funcția de președinte-director general”.

Totodată, Robert Turcescu a precizat atunci că îi mulțumește luiIon Cristoiu, care a declarat în mai multe rânduri că îl susține laconducerea TVR. „Îi mulțumesc, mă bucură încrederea unui coleg debreaslă precum Ion Cristoiu”, a spus Robert Turcescu, precizând că”nu a conspirat” cu Ion Cristoiu „pentru realizarea unei înțelegeride genul acesta”.

În prezent, Robert Turcescu este director general al postului deradio Realitatea FM, din trustul Realitatea – Cațavencu, funcție pecare o deține din octombrie 2008. Robert Turcescu are 17 ani deexperiență în presă, de-a lungul vremii lucrând ca reporter,redactor, realizator sau comentator atât în radio și televiziune,cât și în presa scrisă centrală (Curierul Național, Ziua,Evenimentul zilei, Dilema, Cotidianul).

Robert Turcescu, Rodica Culcer și Ion Cristoiu se află printrenumele vehiculate în presă printre persoanele cu cele mai marișanse să preia funcția de președinte-director general al SocietățiiRomâne de Televiziune (SRTv), după ce actualul Consiliu deAdministrație al TVR, condus de Alexandru Sassu, a fost demis.(Mediafax)

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă o nouă lovitură memorabilă şi îşi vinde starul la...
Tragedie în România. Fotbalistul a murit într-un cumplit accident rutier
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Dezvăluiri uluitoare: fiul lui Ilie Dumitrescu vindea cocaină amestecată cu Paracetamol și fura la cântar!
Anunţ BOMBĂ despre pensii! Se schimbă TOT! Lovitură mare pentru pensionari
FOTO Căţelul „minune” din Oklahoma, născut cu două cozi şi şase picioare: „Un miracol numit...
BANCUL ZILEI – Blondele și sexul zgomotos
Cinci români au câștigat sume uriașe după ce și-au pus soțiile să facă sex pe...
Tragedie în România. Fotbalistul a murit într-un cumplit accident rutier
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Bianca Drăgușanu pleacă din țară. Decizia de ultim moment, ce a stabilit vedeta
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide