Andreea Ofițeru
19.12.2012
Știri

Remus Pricopie, ministrul Educației în GUVERNUL PONTA II, a fost consilierul Ecaterinei Andronescu

Remus Pricopie, ministrul Educației în GUVERNUL PONTA II, a fost consilierul Ecaterinei Andronescu
REMUS PRICOPIE, 42 de ani, rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative a confirmat pentru gândul că el este propus ministrul Educației din partea USL.

Remus Pricopie, ministru al Educației în Guvernul Ponta II, este rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și a fost consilierul fostului ministru Ecaterina Andronescu.

Pricopie a fost ales în februarie rector al SNSPA în locul lui Paul Dobrescu, dar lucrează la universitate din 1998, unde a fost pe rând profesor și decan la Facultatea de Comunicare și Relații Publice.

Este licențiat la Universitatea București în fizică și chimie. Potrivit CV-ului, Remus Pricopie și-a obținut titlul de doctor în științe politice în 2005, la SNSPA.

Din 2009, Remus Pricopie este șeful Comisiei Fulbright în România. Rectorul SNSPA a lucrat o bună perioadă de timp la Ministerul Educației (1996 – 2003), unde a fost, pe rând, expert pentru învățămantul superior, secretar de stat, purtător de cuvânt și consilier al ministrului Educației.

×
Inchide