Rezultat surpriză al unui concurs desfășurat la Hollywood: cel mai frumos magazin din lume, dintr-un centru comercial, este din România. Vezi cum arată și în ce mall se găsește

Redactor:
Ionuț Morariu
Galeriile Sabion, din centrul comercial Cocor, au câștigat titlul de „cel mai frumos magazin din lume într-un complex comercial".

Galeriile Sabion, din centrul comercial Cocor, au câștigattitlul de „cel mai frumos magazin din lume într-un complexcomercial”, respectiv la secțiunea „hard line shop in a store”.Magazinul a mai primit și alte două trofee (pentru inovație înpardoseală și pentru expunere artistică) în cadrul celei de-a 40-aediții a Association for Retail Environments (ARE) Design Awards.Marele premiu, pentru magazinul anului, a fost acordat companieiWenger.

Galeriile Sabion din Cocor au concurat alături de alți 500 dejucători de pe piața internațională de retail cum ar fi Tiffany’s,Macy’s sau Apple Store. La ediția din acest an, juriul a fostformat din 8 membri, printre care se numară Mitch Abbott (TheRockport Company), Luiz Andrade (Sony Electronics Inc), Jessie Bove(DDI magazine) și Anne Dinardo (VMSD magazine).

„Magazinul Sabion din COCOR a fost premiat grație aspectului degalerie de artă, modului în care sunt expuse bijuteriile șipardoselei din oțel inoxidabil și granit care alimenteazăexpozoarele cu curent electric”, a declarat Claudiu Bologa,directorul general al Sabion.

Deschis în octombrie 2010, Galeriile Sabion din Cocor ocupă osuprafață de 65 de metri pătrați la parterul centruluicomercial.

Inchide