REZULTATE BACALAUREAT 2011 afișate online

Redactor:
Gândul
REZULTATE BACALAUREAT 2011 afișate online
Rezultate BAC 2011 au fost afișate online. ÎN UNELE CAZURI NOTELE SUNT DEZASTRUOASE. Vezi primele județe care au afișat rezultate. PLUS: Un VIDEO senzational, elevii unei școli îi scriu ministrului educației: M...E FUNERIU! pe zid...// Citește și comentariul lui CRISTIAN TUDOR POPESCU despre bacalaureat: La ce mai folosesc diplomele în ziua de azi?

Rezultate la BAC 2011, sesiunea de toamnă, sunt afișate online pe edu.ro. Găsiți aici rezultate pe județe și ultimele informații despre BAC 2011 examenul din august.

Din primele informații, rata de promovare pe țară este dezastruoasă.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2011, DUPĂ CONTESTAȚII. VEZI AICI CUM A CRESCUT GRADUL DE PROMOVARE PE JUDEȚE

CITEȘTE CELE MAI IMPORTANTE SUBIECTE PE TEMA BACALAUREAT 2011:

REZULTATE BAC 2011: Vezi cum a rezolvat CTP subiectele de la limba și literatura română

După ce a demonstrat că era destul de ușor să obții nota 5 la proba de matematică, Cristian Tudor Popescu a rezolvat și o parte din subiectele la limba și literatura română. Vezi cum a abordat subiectul al doilea, constând în elaborarea unei text argumentativ pornind de la o afirmație a lui Nichita Stănescu.

REZULTATE BAC 2011. Inspector școlar: „Orice om normal ar fi luat 8 la examenul de matematică”

Revoltat de felul în care au fost prezentate rezultatele la proba de matematică din acest an a examenului de bacalaureat, inspectorul școlar general al județului Brăila, Viorel Botea, a declarat pentru gândul: „Cum să ia note mari la bacalaureat dacă nu se învață? Un elev care a învățat lua cel puțin 7-8 la această disciplină. Un elev bun lua 10.”

BACALAUREAT 2011. Acesta este tatăl lui Big Brother, sistemul de supraveghere care a făcut ravagii la BAC

Doru Resmeriță, șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Galați, susține că i-a prezentat încă de anul trecut ministrului Daniel Funeriu un „proiect pilot”, la acea vreme, privind introducerea sistemului de supraveghere video la examenul de bacalaureat. „Noi am introdus în județ încă de anul trecut, de la sesiunea din august a examenului de bacalaureat, sistemul de supraveghere video la acest examen. I-am prezentat atunci acest sistem pilot ministrului Funeriu care l-a apreciat„, a declarat pentru gândul Doru Resmeriță, șeful ISJ Galați.

Rezultate BAC 2011: Un olimpic la fizică a avut un șoc atunci când a văzut că a luat 2,20 la… fizică

Armin Brezovszky, un olimpic maramureșean la fizică, a constatat cu stupoare în urma afișării rezultatelor de la bacalaureat că fusese respins deoarece luase nota 2,20 la fizică. Tânărul a depus contestație, câteva ore mai târziu fiind informat că a fost vorba despre o greșeală de transcriere a notei. În realitate, nota tânărului era 9,20.

Bacalaureatul din Franța, comparat cu cel din România. Înainte de susținerea probelor, au existat scurgeri ale subiectelor pe net

Jurnaliștii francezi compară problemele întâmpinate la sesiunea de bacalaureat din Franța cu cele din România. „Nu numai în Franța există fraudă la Bac. În România, rezultatele de la examenul de maturitate făcute publice luni, 4 iulie, arată că numai un elev din doi a promovat testul”, scrie publicația online slate.fr. Site-ul mai precizează că autoritățile române atribuie acest eșec măsurilor sporite de combatere a fraudei la examen.

CONTESTAȚII BACALAUREAT 2011. REVOLTA nemulțumiților de la BAC. Număr aproape dublu de contestații față de anul trecut. EXCLUSIV

Rezultatele dezastruoase de la bacalaureat au determinat un număr fără precedent de candidați să ceară reevaluarea lucrărilor. Datele centralizate de gândul indică faptul că în acest an elevii români au depus 79.400 de contestații, adică aproape de două ori mai multe decât anul trecut.

REZULTATE BAC 2011. Secretul SUCCESULUI la BAC: Primele trei județe din topul pe țară NU AU AVUT CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Rezultatele la Bac 2011 nu au fost determinate doar de efortul depus la învățătură de liceeni, ci și de prezența camerelor de supraveghere video în sălile de examinare. După cum se poate vedea și pe harta promovabilității la Bacalaureat, județele cu procentul cel mai ridicat de promovabilitate la Bac 2011 sunt și cele unde camerele au lipsit cu desăvârșire sau au acoperit doar o mică parte din centrele de examinare.

REZULTATE BAC 2011. Ministerul Educației a dispus recorectarea mai multor LUCRĂRI ALE ELEVILOR DE 10, printre care și cea a fiului primarului din Buzău – surse Mediafax

Lucrările celor trei absolvenți de liceu din Buzău care au obținut media 10.00 la examenul de bacalaureat au fost recorectate, la solicitarea oficialilor din Ministerul Educației, notele obținute fiind reconfirmate, susțin surse din învățământul buzoian, citate de corespondentul MEDIAFAX.

Cât plătesc părinții pentru REZULTATELE LA BAC. Prețul „corect” al meditațiilor la principalele materii în București și în țară

În speranța unor rezultate cât mai bune la bacalaureat, părinții pot cheltui între 200 și 700 de lei lunar, în funcție de numărul materiilor la care copiii lor fac meditații.

Spre deosebire de situația de acum zece ani, notele de la bacalaureat reprezintă acum unul dintre criteriile pentru admiterea la multe facultăți, așadar miza e mai mare.

REZULTATE BACALAUREAT 2011: La acest liceu NU S-A MAI PICAT BACUL din anii 1980

În ultimii 30 de ani, niciun elev care a urmat cursurile de zi ale Colegiului Național „Emil Racoviță” din Iași nu a picat examenul de bacalaureat. Anul acesta, colegiul a avut patru elevi de „zece curat”, situându-se pe primul loc, la egalitate cu un alt colegiu din Iași, în topul național al liceelor la care s-au obținut cele mai multe medii de zece.

BAC-ul lui Mircea Badea: „Cică au fost stresați de camere. Păi unii joacă în filme porno și nu se stresează”

Mircea Badea a povestit aseară, 4 iulie, în cadrul emisiunii pe care o moderează cum a luat o notă bună la bacalaureat fără să copieze.

REZULTATE BAC 2011. Isărescu: „Copiii ăștia de la cine să învețe? Am scos în față numai câteva cohorte de mitomani”

Gradul redus de promovare a BAC-ului nu ține numai de clasa politică, ci de modelele promovate de societatea românească în tranziție, unde câștigătorii au fost „câteva cohorte de mitomani”, a spus marți guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.


După publicarea rezultatelor finale la BAC 2011, gândul a realizat harta promovabilității pe județe la bacalaureatul 2009, 2010, 2011. Dă click aici cum s-a prăbușit promovabilitatea de la 80% la 44% în trei ani. Vezi pe hartă județele cu cele mai dramatice scăderi.

• Peste 36.000 de contestații la bac 2011 au fost depuse la centrele de examinare din 17 județe. Potrivit datelor Ministerului Educatiei, peste 55% dintre elevii care au susținut examenul de bacalaureat nu au reușit să obțină media 6, aceasta fiind cea mai mică rată de promovabilitate din ultimii 20 de ani. Vezi aici harta națională și calendarul publicării rezultatelor.

• Unul din doi elevi a promovat bacalaureatul în acest an, aproximativ 100.000 de absolvenți de liceu picând examenul de bacalaureat din 2011. Multe licee din țară au avut rată de promovare zero, iar în majoritatea județelor procentajul celor care au promovat este mult mai mic față de anul trecut. Vezi aici dacă liceul la care ai învățat este pe lista celor mai bune și celor mai proaste licee din orașul tău.

• Mai bine de o sută de mii de elevi scoși brusc în afara sistemului educațional, reprezentând aproape 60% din promoția celor care și-au încheiat anul acesta studiile liceale sunt cifrele brute care arată o parte a situației dezastruoase din învățământul românesc.Vezi aici radiografia gândul a rezultatelor dezastruoase de la BAC 2011 și soluțiile pentru generațiile viitoare.

• Harta comparativă a rezultatelor obținute de absolvenții de liceu la examenul de bacalaureat în 2009, 2010 și 2011 oferă o imagine de ansamblu dezastruoasă a învățământului românesc. Vezi aici care sunt județele cu cele mai mari și cele mai mici rate ale promovabilității în ultimii trei ani.

• Rezultatele la BAC 2011 sunt dezastruoase, dar românii fac haz de necaz. 55,53% dintre elevi au picat la examenul maturității, dar unii mai au puterea să râdă. Vezi aici cele mai bune bancuri de după BAC 2011 și cel mai amuzant filmuleț pe care l-au „născocit” internauții.

• Cristian Tudor Popescu comentează rezultatele de la bacalaureatul 2011, unde 55,53% dintre elevi au picat. „Mai întâi, nu sunt de părere că rezultatele dezastruoase sunt cauzate de stresul pe care cică l-ar fi creat elevilor camerele de luat vederi sau supraveghetorii”, spune editorialistul. Vezi aici care este cauza dezastrului de la BAC în opinia lui Cristian Tudor Popescu.

Cea mai importantă știre a zilei. Vă dezvăluim secretul succesului la BAC 2011

Află și ce spun inspectorii generali din județele unde se înregistrează discrepanțe uriașe între BAC 2009 și BAC 2011: „Anii trecuți, hoții neprinși au fost negustori cinstiți”.

La bacalaureatul din 2011, sunt cele mai slabe rezultate din ultimii 20 de ani. Doar 44,47% dintre toți liceenii din România au promovat examenul. Găsești aici detalii.

Aflați aici ce șanse matematice aveți la contestații după rezultatele finale la Bac 2011. Cei peste o sută de mii de elevi care nu au reușit să obțină un punctaj de trecere la bacalaureatul 2011 mai au două șanse să salveze situația, astfel încât să nu fie obligați aștepte un an pentru a-și continua studiile. Dă click ca să le vezi

BAC 2011. Cum se dă bacalaureatul în Franța. Vezi ce li se cere elevilor francezi și câți dintre ei reușesc să treacă de examen

Rezultate BAC 2011: Zece elevi din cei 65 din țară care au obținut media zece la bacalaureat sunt din județul Dolj

REZULTATE BAC 2011. edu.ro, portalul Ministerului Educației, cel mai accesat site din România în ziua afișării notelor

REZULTATE BAC 2011. În 31 de județe au picat peste 50% dintre candidați. Vezi TOPUL promovabilității pe județe

REZULTATE BAC 2011: 65 de elevi din România au media 10. Funeriu: „La sesiunea din toamnă nu mă aștept la nicio scădere a standardelor. Nici la sesiunea din toamnă și nici la contestații”

BAC 2011, REZULTATE și mai proaste decât cele comunicate? Lucrările vor fi REEVALUATE prin sondaj UNDE EXISTĂ SUSPICIUNI DE FRAUDĂ. Ce-i așteaptă pe candidații la BAC 2012

Situația pe județe:

Vezi lista cu toate notele din județul Sălaj.

În Bihor au promovat peste 50% dintre elevi. Descarcă de aici LISTA INTEGRALĂ CU NOTE din județ

La Cluj, promovabilitatea a fost de 54,07 la sută

În Giurgiu, promovabilitatea a fost de 20%. La un liceu, nimeni nu a luat bacul

În București. Peste 50% au picat bacalaureatul 2011. Vezi aici situația pe sectoare

În Timiș, promovabilitate de 31%. Detalii aici

În Suceava, 65% dintre elevi au reușit să promoveze examenul de bacalaureat. Procentul este mic în comparație cu anul trecut, când aproape 85% au obținut o medie de minim 6.

Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat este,în județul Covasna, de 44,29, înainte de contestații, în timp ce la sesiunea din vara anului trecut examenul era de 72,12%

În Bistrița Năsăud, aproape sașe din zece elevii au picat examenul.

Iașiul nu se poate lăuda decât cu procent de promovabilitate de 42% și 12 medii de 10. Vezi detalii.

Doljul a înregistrat una dintre cele mai scăzute rate de promovabilitate: 39,74%.

Nici Mureșul nu a avut rezultate mai bune. Aici rata de promovabilitate a fost de 45,56%, existând nouă unități școlare unde rata a fost sub zece procente.

• GĂSIȚI AICI HARTA PROMOVABILITĂȚII LA BAC 2011

• CRISTIAN TUDOR POPESCU despre rezultatele la BAC 2011: La ce mai folosesc diplomele în ziua de azi?

• Gest extrem la Craiova: Un băiat s-a aruncat de la etajul 4 de teama rezultatelor la examen

• Ministrul Educației, ÎNJURAT pe zidurile unei școli din Timișoara: M …, Funeriu! Dă click aici ca să vezi VIDEO

• Rezultate la Bac în București. Reporterii gândul au fost la:

– Liceul în care, ca să se vadă cei doi elevi care au luat bacul, notele au fost subliniate cu marker roz. Vezi aici ce liceu este

Colegiul Național „Ion Creangă”

Colegiul Național „Gheorghe Șincai”

Liceul „Jean Monnet”

Liceul în care doar 17% dintre elevi au luat bacalaureatul

• Din primele informații par a fi CELE MAI PROASTE NOTE din istorie la un examen de Bacalaureat. Vezi aici ce spune Ministerul Educației


Cum se depune o contestație la bac 2011. Vezi aici care sunt pașii


Ministerul Educației a publicat online lista primelor rezultate obținute de elevi la examenul de bacalaureat 2011.

Rezultatele pot fi găsite pe site-ul Ministerului, la adresa bacalaureat.edu.ro.

Există trei metode de căutare pentru rezultatele la bacalaureat 2011:

în funcție de județ,

în funcție de numele și prenumele candidatului sau

– rezultatele la nivel național, fie alfabetic, fie după medie.

Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat 2011 vor fi afișate duminică, iar eventualele contestații vor putea fi depuse luni, 4 iulie, între orale 8.00 și 12.00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. Rezutatele finale urmează să fie afișate pe 8 iulie.

Citește și BACALAUREAT 2011. Lista liceelor din București care au publicat primele rezultate


RĂMÂI PE GÂNDUL CA SĂ VEZI CÂND SE PUBLICĂ TOATE REZULTATELE.

VERIFICĂ AICI DACĂ NOTA TA A FOST PUBLICATĂ.

VEZI REZULTATELE PE JUDEȚE:

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, BUCUREȘTI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul ALBA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul ARAD

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul ARGEȘ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul BACĂU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul BIHOR

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul BISTRIȚA NĂSĂUD

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul BOTOȘANI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul BRAȘOV

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul BRĂILA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul BUZĂU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul CARAȘ SEVERIN

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul CĂLĂRAȘI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul CLUJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul CONSTANȚA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul COVASNA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul DÂMBOVIȚA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul DOLJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul GALAȚI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul GIURGIU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul GORJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul HARGHITA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul HUNEDOARA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul IALOMIȚA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul IAȘI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul ILFOV

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul MARAMUREȘ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul MEHEDINȚI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul MUREȘ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul NEAMȚ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul OLT

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul PRAHOVA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul SATU MARE

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul SĂLAJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul SIBIU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul SUCEAVA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul TELEORMAN

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul TIMIȘ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul TULCEA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul VASLUI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul VÂLCEA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, județul VRANCEA

Aici găsești cele mai noi știri despre BAC 2011 din:

Municipiul București

Județul Alba

Județul Arad

Județul Argeș

Județul Bacău

Județul Bihor

Județul Bistrița Năsăud

Județul Botoșani

Județul Brașov

Județul Brăila

Județul Buzău

Județul Caraș Severin

Județul Călărași

Județul Cluj

Județul Constanța

Județul Covasna

Județul Dâmbovița

Județul Dolj

Județul Galați

Județul Giurgiu

Județul Gorj

Județul Harghita

Județul Hunedoara

Județul Ialomița

Județul Iași

Județul Ilfov

Județul Maramureș

Județul Mehedinți

Județul Mureș

Județul Neamț

Județul Olt

Județul Prahova

Județul Satu Mare

Județul Sălaj

Județul Sibiu

Județul Suceava

Județul Teleorman

Județul Timiș

Județul Tulcea

Județul Vaslui

Județul Vâlcea

Județul Vrancea

Inchide