REZULTATE CONTESTAȚII BAC 2012. 28 de candidați au promovat Bacalaureatul după contestații, la VASLUI

Redactor:
Ramona Loznianu
Redactor:
Theodor Istrate
REZULTATE CONTESTAȚII BAC 2012. 28 de candidați au promovat Bacalaureatul după contestații, la VASLUI
EDU.RO publică lista cu REZULTATE FINALE la examenul de BACALAUREAT 2012, după CONTESTAȚII - TOATE JUDEȚELE. Aici puteți găsi link-ul către BAC 2012 VASLUI.

REZULTATELE FINALE la examenul de BACALAUREAT 2012, după CONTESTAȚII, publicate pe EDU.RO, arată că, în Vaslui, 28 de candidați au reușit să promoveze examenul după ce lucrările le-au fost recorectate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, procentul de promovare la BACALAUREAT 2012 VASLUI a crescut de la 48,16% la 49%.

Potrivita datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui, din cele 1.015 contestații doar 212 au fost soluționate favorabil. Mai mult, din cele 309 contestații admise, un număr de 97 de lucrări recorectate au primit note mai mici decât cele inițiale.

Astfel, la Limba și literatura română din 385 de contestații au fost aprobate 161, 40 de lucrări fiind depunctate. O situație similară este și la Matematică, unde din 280 de contestații 71 au fost aprobate, iar jumătate dintre lucrări au primit note mai mici decât cele inițiale.

Din cei peste 400 de candidați care au solicitat recorectarea tezelor în speranța că vor primi medii de trecere, doar 28 au și obținut acest lucru.

REZULTATE CONTESTAȚII BAC 2012 pe edu.ro – Notele finale după CONTESTAȚII – EXCLUSIV – ORA la care se vor afișa NOTELE pe JUDEȚE

edu.ro – REZULTATE BACALAUREAT 2012. NOTELE FINALE afișate pe toate județele – EXCLUSIV- Cum arată subiectele la BAC-ul din Franța

REZULTATE CONTESTAȚII BAC 2012 – TOATE JUDEȚELE – LISTA LICEELOR și a notelor după afișarea pe edu.ro a ultimelor REZULTATE CONTESTAȚII la BACALAUREAT 2012- BISTRIȚA-NĂSĂUD

REZULTATE CONTESTAȚII BAC 2012 SUCEAVA. O treime din note, modificate în urma contestațiilor

„Față de anii din urmă, nu au existat diferențe spectaculoase între notele inițiale și cele de după rezolvarea contestațiilor. Doar două lucrări au primit un punctaj mai mare de 1,5 puncte, respectiv 1,60 și 2,10, însă ambele în minus și acelea la două teze care au fost notate sub 5, deci fără să influențeze cu ceva media finală. Oricum, odată cu rezolvarea contestațiilor, promovabilitatea a crescut în limite rezonabile, cu sub un procent”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Potrivit acesteia, din cei 3.296 candidați prezenți la sesiunea de vară a bacalaureatului, 1.615 au fost declarași admiși după rezolvarea contestațiilor, ceea ce face ca procentul final de promovabilitate în județul Vaslui să ajungă la 49.

Mai bine de jumătate din cele 21 de unități de învățământ liceal din județul Vaslui vor face subiectul unor anchete ale Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, după ce promovabilitatea la bacalaureat a fost sub 40 la sută înainte de contestații.

Printre liceele vizate se află și Grupul Școlar Tehnic „Sfânta Ecaterina” Huși, unde promovabilitatea a fost zero, și Grupul Școlar de Arte și Meserii Huși, unitate la care din cei 57 de candidați prezenți la examen doar unul singur a promovat, și acela cu media minimă, 6.00. Tot aici s-a înregistrat și cea mai mică medie a unui candidat din județ, respectiv 1,4, după ce a obținut nota 1,6 atât la Română, cât și la Fizică, precum și nota 1.00 la Matematică.

„Trebuie făcută o analiză foarte serioasă pe fiecare unitate în parte, mai ales că sunt unele grupuri școlare care an de an au rezultate slabe la bacalaureat. Se va urmări dacă profesorii și-au făcut treaba la clasă, cu acele pregătiri ale elevilor pe disciplinele de examen, dacă au făcut simulări și, mai ales, dacă au interpretat rezultatele. Evident că unde vom vedea disfuncționalități se vor lua și măsuri împotriva celor vinovați, printre cei vizați putând fi și directorii de școli”, declara inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Pe lângă cele două unități de învățământ din Huși, unde promovabilitatea a fost zero, respectiv 1,75, a mai existat și un liceu particular din Bârlad unde niciunul din cei cinci candidați nu a obținut media de absolvire.

REZULTATELE FINALE la examenul de BACALAUREAT 2012, după CONTESTAȚII suntpublicate pe EDU.RO pentru toate județele.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Dani Oțil, declarație bombă despre Simona Halep într-o discuție cu Mihai Bobonete: `Ai văzut ce...
Ioana Mihăilă, dezvăluiri despre relaţia cu Florin Cîţu. S-a întâmplat în primele două săptămâni de...
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Elon Musk a recunoscut tulburarea psihică de care suferă: „Credeați că aș fi făcut toate...
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Țara în care poți munci doar dacă ești vaccinat. Regula e strictă, cine nu se...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Horoscop 10 mai 2021. Un început de săptămână dezastru pentru unele zodii. Ce spun astrele?
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum au reuşit doi români să transforme o casă ridicată în timpul Primului Război Mondial...
Inchide