Româncă lovită și băgată în comă de un italian – VIDEO

Redactor:
Vlad Mironescu
Româncă lovită și băgată în comă de un italian – VIDEO
O infirmieră româncă se află în comă într-un spital din Roma după ce a fost lovită de un italian în urma unei dispute.

O infirmieră româncă se află în comă într-un spital din Romadupă ce a fost lovită de un italian în urma unei dispute. Femeia de32 de ani a suferit un traumatism cranian grav și a fost operată laspitalul Casilino, însă a rămas în comă.

Întâmplare a avut loc în stația de metrou Anagnina, o zonăfrecventată de mulți români, relatează publicația Corriere dellaSera.

Potrivit poliției italieni, totul a început cu un schimb de repliciîntre româncă și italian la casa de bilete, fiecare susținând căare întâietate. Cei doi au continuat să conflictul și în drum sprelinia de metrou.

La un moment dat, femeia îi taie calea și are loc o nouă ceartăîntre cei doi, iar femeia pare să-l lovească ușor pe bărbat. Acestaripostează scuipând-o, moment în care este împins de româncă.

Bărbatul își lasă rucsacul pe jos și îi aplică o lovitură de pumncare o lasă inconștientă. Se grăbește apoi să plece, însă esteoprit de un martor, și condus la locul agresiunii, unde deja sestrânseseră oameni în jurul femeii rămasă la pământ.

Corriere della Sera informează că polițiștii au reușit să-lidentifice pe italian în cursul serii de luni și l-au arestat.(Mediafax, MihaiDraghici)

Inchide