ROMÂNIA PE YOUTUBE. Românul din Anglia se FILMEAZĂ la volanul unui Maserati: „Nu mă laud eu, laud puterea lui Dumnezeu care mi-a dat acest bolid”

ROMÂNIA PE YOUTUBE. Românul din Anglia se FILMEAZĂ la volanul unui Maserati: Nu mă laud eu, laud puterea lui Dumnezeu care mi-a dat acest bolid
Publicat: 23/04/2012, 19:30
Actualizat: 24/04/2012, 06:50

Un român stabilit în Anglia a postat un filmuleț pe YouTube, încare îi mulțumește lui Dumnezeu pentru autovehiculul de lux pe care”i l-a dat”.

„Mai întâi de toate aș vrea să spun că nu este doar un vis pecare mi l-am realizat, ci este mult mai mult. Adică este ceva ceeace nici prin vis nu mi-a trecut, ceea ce Dumnezeu mi-a dat”. Așaîși începe românul discursul de mulțumire.

„Ceea ce Dumnezeu i-a dat” este un Maserati, despre care românulare „doar cuvinte de laudă”. El explică: „Adică nu să mă laud doarpe mine, ci să laud tot ceea ce Dumnezeu a făcut pentru mine, astaeste tot ceea ce trebuie să facem”.

CITEȘTE ȘI:ROMÂNIA PEYOUTUBE. Cine este „țăranul cu Maserati”? Românul din Bumbești aajuns în ANGLIA și filmează VILA de 1 milion de lire a patronuluica să o pună pe net

Apoi, românul își ia gândul de la divinitate și trece la lucrurimateriale: „Iată ce mașină conduc”. Proprietarul se urcă la volanulbolidului și continuă cu laudele. „Este un Maserati. Nu cred cămulți oameni au șansa să conducă un Maserati. Prea puțini, dacă-midau eu bine seama, doar visează la acest lucru. Nicidecum nu m-amgândit că, la un moment dat, voi conduce această frumoasă mașină.Nici măcar printre minte nu mi-a trecut”, spune românul.

„Acest video esteexclusiv să laud puterea lui Dumnezeu”

Conaționalul nostru nu pare prea interesat de specificațiiletehnice ale mașinii, pe care nu le enumeră. În schimb, Dumnezeu seîntoarce în forță în discursul său. „Acest material video nu estedoar să mă laud eu, ci este exclusiv să laud puterea lui Dumnezeuși ca voi să înțelegeți ceea ce Dumnezeu poate să facă pentru voi”,spune bărbatul.

Apoi, românul filmează bordul mașinii, care se luminează cândbărbatul bagă cheile în contact. După ce turează de câteva orimotorul, conaționalul nostru trage o concluzie: „Da. Puterea luiDumnezeu este foarte mare. Tot ceea ce pot să spun este că doarcredința ne va face să obținem tot ceea ce dorim”.

„Nu suntnimic”

Românul continuă cu filosofiile: „Nimic nu este imposibil. Dacăai credință și dacă faci lucruri bune și dacă scopurile tale suntbune, sunt pe placul lui Dumnezeu, atunci credința te vamântui”.

În final, conaționalul nostru plecat în Anglia transmite unmesaj celor rămași acasă: „Vă doresc numai bine și nu uitați căDumnezeu există. Nu sunt pocăit, nu sunt musulman, nu sunt nimic,nu aparțin de nicio biserică. Doar cred în Dumnezeu. Credeți șivoi. Numai bine”.

Acesta nu este primul caz în care un român plecat să-și facă unrost peste graniță se laudă cu reușitele sale. Cel mai cunoscutexemplu este cel din 2006, când un conațional plecat în Spania îșiprezintă bolidul „cu climă bizonică”, despre care se întreabăretoric: „Al cui o fi?”. De asemenea, în 2011, un român plecat înSUA își numără, în fața camerei video, dolarii strânși în „țaratuturor posibilităților”, pe ritmuri de hip-hop.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Natalia Mateuț, poze cu liniuțe de praf alb pe masă! Avem imaginile interzise cu 'prafurile...
FOTO. Anna Lesko, apariție interzisă cardiacilor! S-a văzut trupul perfect lucrat prin body
Băuturile și alimentele care te fac să transpiri abundent. Evită-le
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Simona Halep sare în apărarea lui Simone Biles, după valul de critici la adresa gimnastei:...
Orașele din Europa cu cei mai mulți hoți de buzunare. Mare atenție la portofel dacă...
Atleta din Belarus, ce a fost dusă cu forţa la aeroport de staff-ul său, este...
Avertizarea ISU: Dacă ai așa ceva în mașină, mergi ACUM și scoate-l! Este pericol mare
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Raport al republicanilor americani: Virusul care a provocat pandemia s-a scurs de la un centru...
Natalia Mateuț, poze cu liniuțe de praf alb pe masă! Avem imaginile interzise cu 'prafurile...
Care este DURATA normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
Care este temperatura apei mării în Mamaia, Eforie, sau Vama Veche pentru săptămâna 2 –...
Și-a luat fetița în brațe și a simțit un miros familiar. A dus-o la spital,...
Horoscop august 2021. Schimbări majore în viața sentimentală pentru aceste zodii. Ce ne spun astrele?
ULTIMA ORĂ: Germania e în stare de ȘOC! Totul A SCAPĂT de sub control
Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Povestea unui brand legendar, pe care mulţi îl asociază cu pasta de dinţi. Ce produs...