TABERELE ȘI CENTRELE SPA DE SLĂBIT- o soluție reală de a scăpa de kilogramele în plus? O clientă: ,,Când am plecat de acolo, tot ceea ce voiam să fac era să mănânc!”

TABERELE ȘI CENTRELE SPA DE SLĂBIT- o soluție reală de a scăpa de kilogramele în plus? O clientă: ,,Când am plecat de acolo, tot ceea ce voiam să fac era să mănânc!
Publicat: 23/04/2012, 19:28
Actualizat: 24/04/2012, 07:06

Ideea de a îmbina armoniosrelaxarea cu slăbitul e pusă în aplicare de mai multe centre spadin lume. Uneori, clientele acestora participă chiar la„taberele de slăbit”, incluse în ofertă, în cadrulcărora sunt asistate non-stop de specialiști, scrie Fox News. Dupătratamente costisitoare, clientele scapă de kilogramele în plus,dar odată ieșite din program, ele se confruntă cu o problemămajoră: menținerea greutății.

  • Juli Ackerman (45de ani) din Newport, California cântărea în urmă cu cinci ani 127de kilograme, la o înălțime de 1,77 m. Femeia nu credea atunci căva ajunge în 2011 să își cumpere o rochie de mireasă transparentă,care să-i stea și bine. Cu o greutate fluctuantă, ajunsă la aproape130 de kilograme, ea s-a decis în 2006 să slăbească o dată pentrutotdeauna. SOLUȚIA: Hilton Head Health, un centruspa din Carolina de Sud, specializat în programe de slăbit.„Am mers acolo, fără să știu ce vreau”, recunoașteintervievata pentru Fox News. Femeia adaugă că nu a apelat la unspa pentru a fi răsfățată, ci pentru a-și redobândi sănătatea. Dupădouă săptămâni de înot și fitness la Hilton, ea pierduse deja 5kilograme. Repetând de alte două ori experiența, ea a reușit săscape în total de peste 45 de kilograme în patru ani. Apoi, înultimul an, după o tabără de slăbit organizată de centru, Juli areușit să slăbească în continuare. În prezent, ea are 75 dekilograme.

Ofertele apetisante alecentrelor spa nu sunt ceea ce par

  • Nicole McLaren(26 de ani) din Washington, D.C., s-a retras o lună la Hilton HeadHealth. Scopul ei: să scape de 14 kilograme! Nu arezistat decât două săptămâni. „Credeam că o tabără de slăbit eceva în genul Marelui Câștigător„, afirmă eajurnaliștilor. Odată ajunsă aici, a constatat că realitatea eradiferită de ceea ce-și imaginase. Prețul de 1.700 de euro pesăptămâna nu era justificat de calitatea serviciilor oferite.”Totul era opțional, astfel că mulți oameni stăteau și doar vorbeaudespre pierderea de greutate. Singurul lucru pe care trebuia să-lrespecți era rația zilnică de mâncare de aproximativ 1.200 decalorii”, a adăugat aceasta.
    Cadrul plăcut de petrecerea timpului liber, orele de exercițiifizice, mesele preparate de bucătari pricepuți, tratamentele șimasajele anticelulitice au sunat promițător atunci când le-a”accesat” pe site. Clienta nu putea decât să mănânce ceea ce i seoferea, fără a putea alege ceva diferit, era nevoită să-și împartăcamera cu alte persoane pe care nu le cunoștea, iar antrenamenteleerau direcționate în special către clienții mai în vârstă. „Cred căam pierdut patru-cinci kilograme, dar asta numai fiindcă teînfometează”, a declarat McLaren. După ce a părăsit centrul, s-adus direct către un restaurant pentru a-și astâmpăra foamea.

Taberele de pierdere agreutății nu sunt o metodă de slăbit rapidă și ușoară,susține Jennifer Hester, cercetător în exerciții sportive șieducație fizică la Leeds Metropolitan University, în MareaBritanie. Specialista recomandă ca persoanele dornice de a scăpa dekilogramele în plus să nu mizeze pe rezultate rapide, obținuteîntr-un timp scurt. Din punctul ei de vedere, sănătatea trebuie sădevină prioritară.

Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
ȘOC! L-au omorât! Din păcate actorul Dorel Vișan...
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep, dar o sfătuiește să facă repede...
Horoscop pentru luni! Se anunţă schimbări importante pentru multe dintre zodii
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Închisoarea din Kabul, păzită de deținuți. Mărturia unui fost pușcăriaș: „Mi-au intrat în casă, mi-au...
ȘOC! L-au omorât! Din păcate actorul Dorel Vișan...
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea. E un...
De ce femeile au mai mulţi anticorpi după covid-19 decât bărbaţii. Dr. Adrian Marinescu explică
Un NOR TOXIC va acoperi ROMÂNIA
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
România trece la ORA DE IARNĂ! Vom dormi mai mult. Cum trebuie să ne potrivim...
Război total! Europa se cutremură. Alertă la granița României
Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc....
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...