Un bărbat din Suceava a împușcat cinci câini maidanezi cu o armă de vânătoare. Poliția îl cercetează pentru „uz de armă letală”

Redactor:
Vlad Mironescu
Un bărbat din Suceava a împușcat cinci câini maidanezi cu o armă de vânătoare. Poliția îl cercetează pentru „uz de armă letală”
Un bărbat din Vicovu de Jos, județul Suceava, este cercetat de polițiști după ce a împușcat cinci câini cu o armă de vânătoare pe motiv că animalele intrau în curtea sa și îi atacau găinile, transmite corespondentul Mediafax.

Un bărbat din Vicovu de Jos, județul Suceava, este cercetat depolițiști după ce a împușcat cinci câini cu o armă de vânătoare pemotiv că animalele intrau în curtea sa și îi atacau găinile,transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția din Vicovu de Jos afost sesizată, marți, că în cursul săptămânii trecute un bărbat de62 de ani din localitate a împușcat un câine care pătrunsese îngrădina sa.

Polițiștii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului au găsitîn grădina acestuia cinci câini maidanezi morți, iar când a fostîntrebat despre această situație, el a spus că i-a împușcatîntrucât aveau râie și îi atacau găinile și că a folosit o armă devânătoare pe care o deține în mod legal.

În urma anchetei s-a stabilit că cei cinci câini au fostîmpușcați în perioada octombrie 2010 – aprilie 2011, iar ultimiidoi câini au fost împușcați în urmă cu trei săptămâni.

În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul deține permis deport-armă valabil pentru arma de vânătoare pe care a folosit-o lauciderea câinilor, care a fost ridicată în vederea continuăriicercetărilor.

Bărbatul este cercetat pentru „uz de armă letală fără drept șidistrugere”.

Liliana Bujdei, [email protected]

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide