Vanghelie: „Ori guvern cu Nuți premier, ori ieșim în stradă cu toții”. Noua strategie care este: „Google, Twitter, Facebook, pe toate exist”

Redactor:
Marian Sultănoiu
Vanghelie: „Ori guvern cu Nuți premier, ori ieșim în stradă cu toții”. Noua strategie care este: „Google, Twitter, Facebook, pe toate exist”
Al doilea revoluționar pesedist - după Radu Mazăre -, Marian Vanghelie, a încins spiritele tinerilor social-democrați, participanți la cursurile școlii de vară din Jupiter

Al doilea revoluționar pesedist – după Radu Mazăre -, MarianVanghelie, a încins spiritele tinerilor social-democrați,participanți la cursurile școlii de vară din Jupiter.

„Nuți o să-i rupă gâtul lui Boc, va spun eu! Am încredere în eași o admir. La urma-urmei, ca să fac o glumă, hai să încercăm și cuea! Dacă tot îl suportăm de atâta timp pe Boc, hai să facem și cuea! Avem două variante: ori ieșim în stradă, ori o punem pe doamnaNuți. Poate o fi mai bine, că mai rău decât este nu se mai poate”,i-a mobilizat în stilul său, „puțin mai necomunicator”, liderul PSDBucurești.

Încălzit de aplauzele la scenă deschisă, care i-au răsplătitdeterminarea, Vanghelie a continuat să-și instruiască elevii cu șimai mult aplomb. „Și nu vă luați după seniorii care vă spun că dacănu aveți experiență, să stați cuminți!! Să nu stați cuminiți, căașa rămâneți, fără experiență, până la 82 de ani”, le-a spus el, șia exemplificat cu prorpria-i devenire politică.

• „Acum 17 ani m-am înscrisîn PSD, ca un om naiv, care credeam într-adevăr. După 7-8 ani, m-amîncins și am vrut să candidez la primărie. Fostul meu lider, DanIoan Popescu, spunea că dacă o gâscă sau un porculeț candidează întricoul PSD, caștigă. Și atunci am spus că vreau să fiu eu gâscasau porculețul”.

După ce i-a învățat ce să facă, Vanghelie le-a spus celorprezenți și ce să nu facă, pentru a le fi bine. „Eu vreau să mănumesc, într-un fel, unchiul Vanghelie, să vedeți cum am greșit euși unde n-am greșit eu. Am greșit când i-am spus unui ziarist căvreau să-l bag în portbagaj. Să nu faceți chestia asta că ecumplit. Chiar dacă o gândiți, să n-o faceți!”

Spre final, Marian Vanghelie i-a racordat, din punct de vederecomunicațional, pe tinerii pesediști la platformele virtuale deultimă generație. „Au dreptate cei care v-au spus să comunicați.Sunt și eu pe Twitter, pe Goagle, pe Google. Pe toate exist, pestetot. Și vedeți că vă și fac prieteni pe Facebook. Și după 15, o săexist peste tot, exact ca mesajul președintelui Adrian Năstase”, aconchis Marian Vanghelie.

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
Cum a murit, de fapt, sponsorul Simonei Halep! Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață:...
ULTIMA ORĂ! S-a aflat prospectul vaccinului anti-COVID-19. Ce reacții adverse produce. Doamne..
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
Dispariție misterioasă în Marea Britanie: 50 de miliarde de lire sterline „sunt ascunse undeva, dar...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
Veste GENIALĂ! Medicamente gratuite și compensate! Cine va beneficia de ele
Adevarul despre noii patroni ai lui Dinamo. Fotbalistii cer sprijinul Guvernului Orban. Ce se întâmplă...
AVEM prospectul vaccinului anti-COVID! Este ŞOCANT: Ce scrie în el
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Simona Halep face declaraţia momentului: ”Mi-a tras una de am zis că mă desfigurează”
Inchide