ADRIAN NĂSTASE s-a împușcat. Dragnea AMENINȚĂ adversarii PSD: „Nu mergem cu mâna întinsă la Băsescu. Am văzut o dorință de sânge”

ADRIAN NĂSTASE s-a împușcat. Dragnea AMENINȚĂ adversarii PSD: „Nu mergem cu mâna întinsă la Băsescu. Am văzut o dorință de sânge”
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democrații vor folosi toate pârghiile instituționale pentru a răspunde „atacurilor murdare" venite din partea adversarilor politici.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, că pesediștii vor folosi toate pârghiile instituționale pentru a răspunde „atacurilor murdare” venite din partea adversarilor politici.

„Este inuman să spui că Adrian Năstase și-a înscenat sinuciderea. În ultimele ore am văzut o dorință de sânge care contrazice tradiția creștină a poporului român. România își condamnă cel mai bun prim-ministru, este gestul unui om care are conștiința nevinovăției, care are percepția că i se face o profundă nedreptate”, a comentat Dragnea situația politică după tentiva de suicid a lui Adrian Năstase.

El a spus că PSD trebuie să fie alături de fostul premier și să răspundă dur atacurilor venite din partea adversarilor politici.

„Atacurile murdare împotriva unor lideri marcanți, cum a fost atacul mizerabil la adresa lui Victor Ponta, făcătura cu plagiatul, și celelalte atacuri mediatice nu vor rămâne fără replică. Îi asigur pe membrii PSD că lupta continuă. Începând de astăzi lupta politică se duce în alt registru, vom avea o atitudine fermă față de orice atac murdar, vom folosi pârghiile instituționale”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă PSD va solicita grațierea lui Adrian Năstase, secretarul general a răspuns: „noi nu mergem cu mâna întinsă la Traian Băsescu”.

Fostul premier Adrian Năstase s-a împușcat aseară, după tentativa de sinucidere fiind transportat la spital și operat în această dimineață.

Inchide