Am ieșit din recesiune: a început sezonul nunților de cinci stele. Care nuntă a fost mai fastuoasă: la Mocanu, la Solomon sau la Becali?

Redactor:
Cristian Andrei
Lumea politică a intrat în febra nunților, iar mai marii județelor au început să organizeze petreceri fastuoase în cinstea odraslelor.

Lumea politică a intrat în febra nunților, iar mai mariijudețelor au început să organizeze petreceri fastuoase în cinsteaodraslelor. Marian Vanghelie, Mircea Geoană și GabrielOprea, pesediști, pedeliști și liberali s-au distratîmpreună în acest week-end la Buzău, Craiova și PalatulȘtirbey.

Pentru că „doar o dată în viață” se însoară băiatul,președintele CJ Buzău a dorit ca evenimentul să nu fie uitat preacurând. A invitat la nunta feciorului,deputatul Adrian Mocanu, peste o mie de invitați.Cum niciun amplasament nu putea face față valului de musafiri deseamă, șeful CJ a închiriat patinoarul „IceMagic”. Mocanu a explicat că nu a avut altă soluție,fiindcă în județ nu există o sală care să răspundă cerințeloracestui eveniment. Planurile nuntașilor au fost stricate însă deploaia, care a căzut din abundență, dar și de drumurile care arătaufaptul că au nevoie să fie modernizate. Dar acum pe cine să daivina, că naș a fost primarul Boșcodeală, iar socru mare erapreședintele CJ, Victor Mocanu? Potrivit ziarului „Opinia Buzău”,pentru a onora invitații de seamă au fost pregătite peste 4.000 defripturi și 10.000 de sarmale, dar și un tort special de 120 de kg.Marian Vanghelie a dorit să arate încă o dată căeste „unic” și a aterizat la nuntă, coborând dintr-unelicopter negru. Președintele Senatului și soțiasa au fost mai discreți, participând doar la cununia religioasă,informează Mediafax. Nu au răspuns invitației venită din partea luiMocanu, președintele PSD, Victor Ponta șisecretarul general, Liviu Dragnea.

Bănia a petrecut pentruSolomon

Sărbătoare a fost și în familia primarului suspendat alCraiovei, Antonie Solomon. Pentru a participa la nunta băiatului,socrul mare a avut nevoie de acordul judecătorilor, care i-aupermis să părăsească orașul în perioada 10-12 iunie. Evenimentul aavut loc lângă Craiova, în localitatea Leamna, unde Solomon acontribuit la ctitorirea unei biserici. Tot în Leamna, primarulsuspendat are și o casă de vacanță. Nu au lipsit de la nuntă,covorul roșu, lung de aproape 200 metri, dar nici invitații deseamă. Pe lângă democrat-liberalii din județ, la nuntă era așteptatși ministrul Apărării Gabriel Oprea, dar și academicianul EugenSimion. Nașul tinerilor a fost nimeni altul decât avocatul luiSolomon.

Nepotul lui Becali laPalatul Știrbey

Fotbalistul Hristu Chiacu, cunoscut ca fiindnepotul lui Gigi Becali, și-a organizat petrecereala Palatul Știrbey. Mireasa are și ea conexiuni culumea politică, fiind fata unui pedelist de frunte din județulIalomița, Gheorghe Babagianu, fost subprefect înjudețul din Bărăgan și actualmente președintele PDL Urziceni. Lanuntă au fost participat aproximativ 500 de invitați printre careși verii Becali.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Ion Țiriac și-a amintit ziua în care i-a cerut bani de pizza lui Ilie Năstase!...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mesaj ascuns pe site-ul Casei Albe, apărut imediat după ce Joe Biden a preluat mandatul:...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Vestea teribilă pentru toți șoferii: se întâmplă la pompă cu prețul la benzină și motorină
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului despre Sebi, băiatul de 7 ani, dat dispărut de două săptămâni
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Omul care după ce a închis două afaceri a reuşit să transforme un chioşc de...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide