• Publicat:
Politică

Barna, despre scrisoarea PSD către liderii europeni: Exact ca găliganul care te împinge, apoi țipă

Barna, despre scrisoarea PSD către liderii europeni: Exact ca găliganul care te împinge, apoi țipă
Liderul USR, Dan Barna, a catalogat drept o manevră anunțul PSD, potrivit căruia va reclama liderilor europeni intenția guvernului de a reveni la alegerea primarilor în două tururi. "Exact secvența când doamne sunt împinse de câte un ghiolban, care apoi țipă că a fost împins", a mai spus el.

„Știți secvența aia în care prietene, mame, doamne sau chiar prieteni o pățesc la piață, când câte un ghiolban, câte un găligan se împinge și pe urmă începe să țipe: aoleo, ce ați făcut, m-ați atins?! Exact asta este manevra PSD. Exact găliganul care te împinge, apoi țipă. Cam așa e și manevra PSD. După ce timp de trei ani de zile a urlat de neamestecul țărilor occidentale în România, de ce ne vorbește nouă Comisia Europeană, Comisia de la Veneția, ce ne interesează pe noi raportul GRECO, că noi suntem țară independentă, că avem valorile noastre naționale… știți discursul PSD. Brusc acum au descoperit valoarea și valențele extraordinare relațiilor internaționale. E caraghios de-a dreptul”, a declarat la Digi24 Dan Barna.

Marcel Ciolacu a declarat, marți, după ședința CEx, că PSD va trimite o scrisoare liderilor europeni și tuturor europarlamentarilor pentru a acuza intenția Executivului de a schimba legile electorale. El mai spune că Raluca Turcan este unul dintre autorii trecerii la alegerea primarilor într-un tur.

 

Tags:
Inchide