Băsescu, ATAC la Vâlcov: Un REBUT moral

Redactor:
Politic
Băsescu, ATAC la Vâlcov: Un REBUT moral
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat marți că este mândru de tinerii pe care i-a promovat ca primari, însă „nu i-a ghicit pe toți". Darius Vâlcov, unul dintre cei patru tineri promovați de el, este „un rebut" din punct de vedere moral, a apreciat Băsescu.

„Nu face bine, dar să știți că nu i-am ghicit foarte bine pe toți. Să știți că Vâlcov era la Tineret (Organizația de tineret a PDL – n.r.) când a devenit primar de Slatina. Era la Tineret și de la Tineret am trimis să candideze trei oameni – pe Falcă, pe primarul de la Brașov, pe Scripcaru, pe George și pe Vâlcov la Slatina. Am spus: e timpul vostru! L-am mai luat și pe Boc de pe plajă, de la Mamaia și l-am trimis la Cluj. Din patru, cu trei am reușit, unul a fost rebut. Rebut moral, că altfel nu a fost un primar slab. Dar moral, a fost un rateu”, a afirmat Băsescu, amintind că Vâlcov a candidat la Primăria Slatina când era la tineretul PDL. Despre activitatea curentă a lui Vâlcov, fostul președinte a afirmat că acesta „duce economia într-o direcție greșită”, a declarat Traian Băsescu într-un interviu EuropaFM.

Întrebat dacă este mândru de Emil Boc, Băsescu a răspuns: „Sunt foarte mândru de Boc, de Scripcaru. Duceți-vă la Brașov să vedeți ce spun oamenii despre Scripcaru. Și Falcă la Arad a fost un primar reușit”.

Darius Vâlcov, fost primar PD al municipiului Slatina, este în prezent consilierul premierului Viorica Dăncilă.

Inchide