Băsescu continuă războiul cu Raed Arafat: Toată echipa de la Ministerul Sănătății este ezitantă și sub presiunea multor interese

Redactor:
Miruna Badea
Băsescu continuă războiul cu Raed Arafat: Toată echipa de la Ministerul Sănătății este ezitantă și sub presiunea multor interese
Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, întrebat pe tema legii sănătății, că "toată echipa de la Ministerul Sănătății este o echipă ezitantă și sub presiunea multor interese".

Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea „După 20 de ani” de la PRO TV, întrebat pe tema legii sănătății, că „toată echipa de la Ministerul Sănătății este o echipă ezitantă și sub presiunea multor interese”.

„Este o ezitare continuă în Ministerul Sănătății și rog să fiu scuzat, nu acuz pe nimeni, dar de-asta am ajuns să vorbesc și în Parlament despre nevoia de a fi făcut pachetul minim de servicii, pentru că părerea mea este că interese externe fac ca acest pachet să nu fie făcut”, a spus Băsescu.

El a fost întrebat la ce se referă prin expresia „interese externe”, răspunzând că este vorba despre producători de medicamente, de aparatură medicală.

De asemenea, președintele a fost întrebat despre relația cu Raed Arafat. „Eu nu mai am de conciliat nimic cu domnul doctor Arafat. Toată echipa de la M8nisterul Sănătății este o echipă ezitantă și sub presiunea multor interese”, a răspuns președintele.

El a spus că din acest motiv a și fost respinsă propunerea sa de a organiza o dezbatere pe tema legii sănătății.

Inchide