Băsescu, la „După 20 de ani”: Cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmți, Udrea a avut cea mai bună absorbție a fondurilor UE

Redactor:
Miruna Badea
Băsescu, la „După 20 de ani”: Cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmți, Udrea a avut cea mai bună absorbție a fondurilor UE
Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că Elena Udrea, "cum era ea, cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmți", a avut cea mai bună rată de absorbție a fondurilor europene.

Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea „După 20 de ani” de la PRO TV, că Elena Udrea, „cum era ea, cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmți”, a avut cea mai bună rată de absorbție a fondurilor europene.

„Văd că e țintă obișnuită Elena Udrea, dar vreau să vă spun că a avut cea mai bună absorbție”, a spus președintele Traian Băsescu.

El a adăugat că le dorește tuturor noilor miniștri să aibă o rată de absorbție a fondurilor europene ca aceea a Ministerului Dezvoltării din vremea Elenei Udrea.

„Ne place, nu ne place, cum era ea, cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmți, a avut cea mai bună absorbție a fondurilor europene. Îmi doresc să ajungă și noii miniștri la rata de absorbție a Ministerului Devoltării”, a spus președintele.

Inchide