BĂTĂLIA DIN USL PENTRU SECTORUL 6. Florescu mizează pe sprijinul lui Ponta: „Nu știu cine este Mănescu, nu am auzit de el”

BĂTĂLIA DIN USL PENTRU SECTORUL 6. Florescu mizează pe sprijinul lui Ponta: „Nu știu cine este Mănescu, nu am auzit de el
Publicat: 23/04/2012, 19:39
Actualizat: 06/07/2012, 22:33

Ștefan Florescu, candidat PC pentru Primăria Sectorului 6, a declarat, duminică, în Parcul Moghioroș, că este convins de faptul că va fi numit candidat al USL, el mizând pe sprijin din partea liderului PSD Victor Ponta.

Florescu a fost prezent, duminică, în Parcul Moghioroș, unde democrat-liberalii desfășurau acțiunea „Bucureștiul reciclează”, fiind însoțit de familie și mai mulți simpatizanți.

În același timp, în zonă se aflau mai mulți voluntari care purtau tricouri cu numele lui Rareș Mănescu și care strângeau semnături pentru candidatura liberalului la Sectorul 6.

Întrebat în ce calitate se află la eveniment, Ștefan Florescu a declarat că se află cu fiicele sale în parc, dar că va candida la Primăria Sectorului 6. Despre Rareș Mănescu, el a afirmat: „Nu știu cine este Mănescu. Eu nu am auzit de el. Am auzit de numele lui, dar nu știu ce face și ce a făcut în ultimii patru ani de zile. Eu sunt Ștefan Florescu și știu ce am făcut în ultimii patru ani pentru Sectorul 6 și voi candida la Primăria Sectorului 6”.

El și-a exprimat convingerea că președintele PSD, Victor Ponta, îl va susține pentru a deveni candidatul USL la această primărie de sector, deși a mărturisit că nu a vorbit cu liderul PSD și nici nu știe să se fi luat vreo decizie în USL.

„Nu am discutat cu domnul președinte Victor Ponta, dar dânsul a declarat că mă susține pe mine la Primăria Sectorului 6, știe cine sunt, știe ce am făcut în ultimii ani. Am înțeles că săptămâna viitoare se va decide, practic, cine va fi candidatul. Toți își doresc să nu se spargă alianța”, a arătat Ștefan Florescu.

El s-a mai declarat covins de faptul că Victor Ponta nu și-a schimbat opinia în privința susținerii sale pentru Primăria Sectorului 6. „Dânsul este un președinte foarte corect și cinstit. Dânsul, dacă a făcut o declarație, nu cred că și-o ia înapoi și știm foarte bine că dacă a ales să mă susțină pe mine, a ținut cu dreptatea”, a afirmat Florescu.

El a ținut să precizeze că dacă nu va fi susținut de USL, va candida independent, întrucât cetățenii Sectorului i-au cerut acest lucru. Florescu a adăugat că va avea timpul necesar să strângă și semnăturile pentru o candidatură independentă, deși nu crede că este cazul.

„Cetățenii Sectorului 6 mi-au cerut-o, în interesul lor voi candida și independent, în cazul în care nu voi fi numit candidat USL. (…) Ultimele sondaje făcute mă dau lider în Sectorul 6, nu vreau eu, o vor cetățenii., 45% este procentul. Rareș Mănescu are o notorietate de 7% și o intenție de vot de 3%. De aia vă spun, al cui este interesul ca Rareș Măsescu să candideze la sectorul 6 și oarecum să spargă alianța USL?”, a declarat Florescu.

Președintele PNL, Crin Antonescu, declara, recent, pentru „Gândul”, că în cazul în care partidele din USL nu se înțeleg asupra candidaților de la București, se va merge pe liste separate în Capitală. Liberalii îl sprijină pentru Primăria Sectorului 6 pe Rareș Mănescu, în timp ce social-democrații și conservatorii mizează pe Ștefan Florescu (PC).

Președintele PNL București, Eugen Nicolăescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că în urma unei discuții cu președintele PSD București, Ecaterina Andronescu, pozițiile celor două partide s-au apropiat foarte mult în sensul unor candidaturi comune la nivelul sectoarelor.

„Cred că pozițiile noastre s-au apropiat foarte mult în sensul de a ne îndepărta de o posibilă candidatură pe liste separate. Nu sunt lucrurile bătute în cuie, este o fază a negocierii, dar pozițiile exprimate de ambele partide ne dau această speranță”, a delcarat Nicolăescu.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
EXCLUSIV PAPARAZZI | Cu cine am 'prins-o' pe Irina, după despărțirea de Dragnea
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
EXCLUSIV PAPARAZZI | Cu cine am 'prins-o' pe Irina, după despărțirea de Dragnea
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Adrian NĂSTASE a fost REABILITAT și poate CANDIDA
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Adio mască de protecție! Nicolae Ciucă a decis! Informații de ultimă oră privind restricțiile în...
Liviu Dragnea va fi afectat pe viață! E crunt ce i-a făcut Irina Tănase. Adevărul...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...