Blaga: „Au fost puncte de vedere, care au sprijinit ideea numirii unui premier independent”

Redactor:
Vlad Mironescu
Blaga: „Au fost puncte de vedere, care au sprijinit ideea numirii unui premier independent”
Imediat după întâlnirea pe care grupurile parlamentare ale PDL au avut-o cu președintele Traian Băsescu, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, a declarat că s-a discutat și despre oportunitatea numirii unui premier independent, dar că nu s-a concluzionat nimic pe această temă.

Imediat după întâlnirea pe caregrupurile parlamentare ale PDL au avut-o cu președintele TraianBăsescu, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, a declaratcă s-a discutat și despre oportunitatea numirii unui premierindependent, dar că nu s-a concluzionat nimic pe această temă. „S-apus problema și în acest sens – fără a fi nominalizat cineva -, darnu s-a tras nicio concluzie. Au existat însă puncte de vedere careau sprijinit această idee. Vom continua discuțiile. după CongresulUDMR” a spus Blaga

În legătură cu eventuala sacandidatură pentru președinția partidului, Blaga a precizat că vaface acest anunț la momentul potrivit. „Eu nu-mi schimb poziția dela o zi la alta, în funcție de evenimente, dar nu e momentul acumsă discutăm acest subiect” a spus Vasile Blaga.

Inchide