Blaga: Eu nu știu să sabotez pe nimeni. Despre Nuțu Cămătaru: În momentul în care un animal a intrat în spațiul public, deținătorul a fost amendat

Redactor:
Gândul
Blaga: Eu nu știu să sabotez pe nimeni. Despre Nuțu Cămătaru: În momentul în care un animal a intrat în spațiul public, deținătorul a fost amendat
Ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga, a declarat duminică la Pro Tv că nu el este persoana la care s-a referit Traian Băsescu atunci când a spus că există miniștri care au sabotat deciziile Guvernului, precizând că el nu știe să saboteze pe nimeni.

Ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga, a declaratduminică la Pro Tv că nu el este persoana la care s-areferit Traian Băsescu atunci când a spus că existăminiștri care au sabotat deciziile Guvernului,precizând că el nu știe să saboteze pe nimeni.

„Nici pe departe, eu nu știu să sabotez pe nimeni. Nu am sabotatniciodată. Aș vrea să-l întrebați pe domnia sa la ce se referea (peșeful statului – n.r.) Nu s-a detaliat acolo (la întâlnirea de laSnagov – n.r.)”, a spus Blaga, fiind întrebat de afirmația pe careTraian Băsescu ar fi făcut-o la întâlnirea de la Snagov prividminiștri care au sabotat deciziile prim-minsitrului.

Traian Băsescu are datele clare de la Finanțe și, la un momentdat, le va face publice, a adăugat Blaga.

Președintele Traian Băsescu le-a spus recent, parlamentarilorPDL prezenți la o întâlnire informală de la Snagov, că premierulBoc a „fost sabotat de propriul Cabinet” și că PDL „este în pericolde pesedizare”.

Președintele a explicat „sabotajul” prin faptul că „niciuna dinmăsurile de restructurare a ministerelor și structurilorguvernamentale anunțate de prim-ministru nu au fost puse înaplicare”.

Blaga: Nu m-am simțit foarte bine când l-am vazut peNuțu Cămătaru ieșind din închisoare pe cal

Întrebat cum s-a simțit când a văzut că Nuțu Cămătaru a ieșitdin închisoare pe cal, Blaga a răspuns: „Ca cetățean, nu m-amsimțit foarte bine. Polițistul și-a făcut treaba și l-a amendatconform legislației în vigoare (…) În momentul în care un animala intrat în spațiul public, deținătorul a fost amendat”.

Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, a ieșit, miercuri dimineață, dinPenitenciarul Jilava, la poartă acesta încălecând pe unul din ceitrei cai preferați cu care l-au așteptat fiul său și alțiapropiați.

Citește și:

Băsescu le transmite pedeliștilorla Snagov că dacă nu susțin Guvernul să se ducă înopoziție

Inchide