Boc așteaptă remanierea în plic de la Cotroceni. Udrea: „N-aș da nume, dar sunt șanse. Se face o evaluare a activității”. Liderii PDL: „Măsurile nepopulare cer sânge”

Redactor:
Raul Florea
Boc așteaptă remanierea în plic de la Cotroceni. Udrea: „N-aș da nume, dar sunt șanse. Se face o evaluare a activității”. Liderii PDL: „Măsurile nepopulare cer sânge”
Pregătirea remanierii guvernului a intrat în linie dreaptă, PDL urmând să stabilească data când vor fi înlocuiți miniștrii care s-au dovedit a fi "neperformanți".

Pregătirea remanierii guvernului a intrat în linie dreaptă, PDLurmând să stabilească data când vor fi înlocuiți miniștrii cares-au dovedit a fi „neperformanți”.

• Ministrul Elena Udrea spune că„dacă lucrurile merg așa, e posibil să fie și oremaniere”. N-aș da nume, dar sunt șanse.Se face o evaluare a activității, vedem ce ne mai spune șiFondul, a declarat pentru Gândul ministrulDezvoltării Regionale. Întrebată când se va face această evaluare,Elena Udrea a răspuns: „Păi acum. În funcție de ce concluzii tragemdupă întâlnirea cu Fondul Monetar, vedem unde nu se face reformă,performanță, unde nu s-au dus banii în investiții”, a precizatUdrea. Ministrul mai spune că nu s-a discutat momentul exact alunei remanieri, dar a explicat că partidul nu duce lipsă dealternativă: „Înlocuitori se găsesc tot timpul. Cimitirul e plin deoameni de neînlocuit. Oricând pot veni oameni care pot face treabămai bună”.

Citește și BREAKING NEWS Șeful delegațieiFMI, Jeffrey Franks: nu trebuie să ne grăbim să facem majorări detaxe, sunt mai multe variante de creștere a veniturilor labuget

Băsescu discută, la Cotroceni, cuBoc și miniștrii despre negocierile cu FMI. Blaga: Sunt patruvariante de discuții cu FMI. Soluțiile lui Vlădescu: mărireataxelor sau disponibilizări

BNR seopune majorării TVA, FMI nu agrează impozitul progresiv pe salarii.Vezi aici ultimele detalii de la negocieri

• Cel mai bun moment pentruremaniere ar putea fi mijlocul verii, imediat dupăcongresul PDL, sunt de părere alți liderii democrat-liberali.Vicepreședintele Ioan Oltean a explicat pentruGândul: „Oremaniere va fi cu certitudine. Probabil în vară. E nevoie de forțeproaspete în anumite domenii„.

• În fine, Cotroceniul a stabilittermenul limită prin vocea consilierului prezidențialSebastian Lăzăroiu, care a declarat, marți,într-un interviu pentru Adevărul: „Linia se va trage undevala toamnă”

Ce miniștri sunt pe lista luiBăsescu?

Deși, oficial, nici un nume nu a fost discutat la vârful PDL,liderii democrat-liberali lasă de înțeles că se va trece cât decurând și la stabilirea celor care vor trebui să plece.„Dacă va fi o remaniere, atunci se va face pe liniaperformanțelor, nu pe cea a sancțiunilor. Nu a existat până acum odiscuție la nivelul partidului, că va pleca X, Y, sau Z. Asta nuînseamnă că nu va exista”, a spus, pentru Gândul,președintele Camerei Deputaților, RobertaAnastase. Iar hotărârea ar putea fi luată, fără o largăconsultare în cadrul Biroului Permanent.

• „E nevoie de remaniere în timp de criză, pentru cămăsurile nepopulare cer sânge. Pe noi nu ne-a anunțat premierulpână acum, dar știți cum e: când vine tăvălugul, lucrurile nu seanunță”, ne-a spus MirceaToader, liderul deputaților democrat-liberali.

Citește continuareaîn pagina următoare

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant. Basarab Panduru, dat pe spate...
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Numai Ion Țiriac putea face asta! Miliardarul a uitat două Ferrari într-un garaj și după...
Țara din Europa pe care toată lumea a uitat-o. Nu a primit nici măcar o...
Ion Cristoiu: Unirea din 1859 n-ar fi fost posibilă dacă Imperiul Otoman n-ar fi trecut,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Când am putea reveni la normalitate. Cele mai bune și cele mai negre scenarii
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Au DISTRUS totul în calea lor! Cel mai VECHI oraș din America, o MINUNE arheologică,...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului în România: Marea artistă A MURIT...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Ce preziceau că se va întâmpla în 2021… oamenii din 1921. E incredibil câte dintre...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide