Boc despre amenințarea lui Ponta cu bătaia: O figură de stil, nicidecum un gest real. Îi urez succes ca președinte al PSD

Redactor:
Gândul
Boc despre amenințarea lui Ponta cu bătaia: O figură de stil, nicidecum un gest real. Îi urez succes ca președinte al PSD
Liderul PD-L, Emil Boc, a schimbat tonul în privința omologului său social-democrat, Victor Ponta, declarând că nu-și mai amintește vreun moment în care acesta din urmă ar fi arătat că vrea să sară la bătaie. „Eu nu am cunoștință despre așa ceva."

Liderul PD-L, Emil Boc, a schimbat tonul în privința omologuluisău social-democrat, Victor Ponta, declarând că nu-și mai aminteștevreun moment în care acesta din urmă ar fi arătat că vrea să sarăla bătaie. „Eu nu am cunoștință despre așa ceva. Am considerat-o ofigură de stil, nicidecum un gest real. (…) Eu nu am avut niciunepisod de acest gen. Eu nu am avut niciodată un episod violent.Când am argumentat pe un ton mai violent… asta se întâmplă înorice situație”, a explicat șeful Executivului, la postul B1Tv.

Nu în ultimul rând, după ce a recunoscut că a fost suprins defaptul că Victor Ponta a câștigat șefia PSD, premierul i-a uratmult succes, mai ales dacă va avea grijă de interesul public.

Joi însă, cu numai două zile înainte ca Ponta să fie alespreședinte PSD, Boc reacționa cât se poate de acid la amenințărilecu bătaia ale lui Victor Ponta, fost ministru pentru Relația cuParlamentul în Cabinetul Boc. „Domnul Ponta… un biet procurorcomunist. Asta știe să facă, asta a fost tot timpul”. Întrebat dacăPonta nu este totuși cam tânăr pentru a fi fost procuror comunist,Boc a evitat să răspundă. În ceea ce privește regretele lui DanNica, fost ministru de interne, tot în guvernul Boc și care adeclarat acum că îi pare rău că a intervenit să-i separe pe Boc șiPonta în incidentul evocat de colegul său de partid mai tânăr,liderul PD-L a reacționat sec: „too late” (prea târziu, n.r.).

Liderul PSD, Victor Ponta, a spus, marți, la o întâlnire aorganizației PSD Argeș că, în momentul ieșirii partidului de laguvernare, primul gând a fost acela de a-l lua la bătaie pe EmilBoc, președintele PDL. „Am vrut să îl bat pe Emil Boc și nu m-alăsat Dan Nica. Și, pe 1 octombrie, mi-a zis: «Victore, de ce nute-oi fi lăsat ?» Și acum regret, dar poate mai am ocazia”, a spusPonta, citat de presa locală. (M.T.)

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Ce salarii sunt în Poliție – cât câștigă lunar un subofițer și cât primește un...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Guvernul danez, somat să exhumeze milioanele de nurci din gropile comune. Cazul provoacă noi tensiuni...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
Anunțul lui Nelu Tătaru în noapte pentru milioane de români. Cum vine vaccinul
Nu China, ci altă țară este sursa coronavirusului care a bulversat planeta. Noile dovezi
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Cum a fost surprinsă Loredana Groza ieșind de la salon! Artista arată demențial la 50...
Inchide