Bogdan Pascu, numit la conducerea departamentului pentru dezvoltare a proiectelor de infrastructură

Redactor:
Diana Grigore
Bogdan Pascu, numit la conducerea departamentului pentru dezvoltare a proiectelor de infrastructură
Departamentul pentru dezvoltare, promovare și monitorizare proiecte de investiții în infrastructură, înființat în cadrul Guvernului va fi condus de consilierul de stat Bogdan Pascu, potrivit unei decizii ale premierului Viorica Dăncilă, publicată în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Pascu, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, conduce Departamentul pentru dezvoltare, promovare și monitorizare proiecte de investiții în infrastructură din cadrul aparatului de lucru al Guvernului”, arată o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă, publicată în Monitorul Oficial.

O altă decizie a premierului vizează numirea lui Gheorghe Antohe în funcția de consilier de stat pe probleme de agricultură în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Guvernul a adoptat pe 3 iulie o hotărâre privind înființarea Departamentului pentru dezvoltare, promovare și monitorizare proiecte de investiții în infrastructură.

Viorica Dăncilă a anunțat că acest departament va furniza rapoarte săptamanale privind stadiul lucrărilor și respectarea termenelor.

 

Inchide