• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Cât a plătit fiul lui Dorin Cocoș pentru un apartament în blocul Elenei Udrea

Cât a plătit fiul lui Dorin Cocoș pentru un apartament în blocul Elenei Udrea
20.000 de euro, acesta a fost prețul pentru care Alin, fiul lui Dorin Cocoș, a devenit proprietarul unui apartament în blocul pe care tatăl său l-a construit împreună cu Elena Udrea, în cartierul Floreasca.

20.000 de euro, acesta a fost prețul pentru care Alin, fiul luiDorin Cocoș, a devenit proprietarul unui apartament în blocul pecare tatăl său l-a construit împreună cu Elena Udrea, în cartierulFloreasca din București. Potrivit ultimei declarații de avere aministrului Dezvoltării și Turismului, ceilalți clienți ai cupluluiUdrea-Cocoș au scos din buzunar sume considerabile pentru a se mutaîn imobilul construit pe strada Frederic Chopin 8B.

Olguța Cocoș a plătit pentru un apartament 70.000 de euro, învreme ce Marin Petrache a scos din buzunar pentru a se muta înacelași imobil 150.000 de euro, iar Alexandru Petculescu peste250.000 de euro (1.060.000 de lei). De asemenea, Nasser Georgeîmpreună cu o societate comercială a plătit un avans de 100.000 deeuro pentru un apartament.

Blocul pe care cuplul Cocoș – Udrea l-a construit pe persoanăfizică are 12 apartamente, dintre care trei duplexuri. În 2010 și2011, din declarațiile depuse de ministru reiese că 9 au fostvândute.

În ultima declarație de avere depusă de Elena Udrea estemenționată și tranzacția făcută cu Alexandru Faur, căruia i-avândut în 2010 terenul pe care îl deținea pe malul lacului Grivițadin București și pentru a cărui achiziționare contractase un creditde 3,2 milioane de euro.

Inchide