Ce ar face președintele Senatului dacă ar fi primar al Capitalei

Redactor:
Diana Grigore
Ce ar face președintele Senatului dacă ar fi primar al Capitalei
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a atras atenția, miercuri, că Bucureștiul este sufocat de mașini și că dacă ar fi primar, acesta s-ar ocupa „de dimineață până seară doar de construcția de parcări".

„Am văzut zilele acestea un sondaj făcut în București, starea sistemului de sănătate a spitatalelor este una din primele trei teme de preocupare pentru bucureșteni. Pe primul loc: parcările. Eu dacă aș fi primar vă spun că nu m-aș ocupa de dimineață până seara decât de construcția de parcări. Vedem cu toții traficul care e în București. Am fost la Cluj, la fel. Numărul de mașini s-a înmulțit considerabil”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Digi 24.

Liderul ALDE a susținut că în România, oamenii nu folosesc atât de des scuterele sau bicicletele.

„Oamenii vor să se bucure că au mașină. În străinătate folosesc un număr impresionant scutere, motociclete, biciclete. Am văzut și la noi, dar foarte puțin. Atunci sigur că orașul e sufocat de trafic și trebuie construite mai multe parcări pentru a degaja străzile. Aș spune că eu sunt mai mult preocupat de aceste probleme”, a adăugat Tăriceanu.

Inchide