Cezar Preda, despre femeile din PDL: Sunt mult mai loiale și mai fidele, nu trădează

Redactor:
Vlad Mironescu
Cezar Preda, despre femeile din PDL: Sunt mult mai loiale și mai fidele, nu trădează
Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că femeile trebuie promovate în politică, pentru că ele sunt mult mai loiale și mai fidele, nu trădează.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că femeile trebuie promovate în politică, pentru că ele sunt mult mai loiale și mai fidele, nu trădează.

„Că ne place, că nu ne place, femeia nu te trădează”, a afirmat Cezar Preda.

El a apreciat că unul dintre obiectivele lui Traian Băsescu a fost promovarea femeilor în politică. „Traian Băsescu nu bagă nimănui în traistă. Traian Băsescu a dat o undiță și a dat femeilor”, a adăugat Preda.

Prezentăm fragmentul pe această temă din interviul acordat agenției MEDIAFAX de către deputatul Cezar Preda, liderul PDL Buzău:

Reporter: În funcții importante au fost femei, mai mult ca oricând.

Cezar Preda: Ne-a spus președintele că… Domniei sale îi place chestia asta și a făcut un obiectiv. A recunoscut președintele.

Rep.: După părerea dumneavoastră, atâtea femei în conducerea partidului… oricum mai multe ca de obicei…

C.P.: Traian Băsescu, dacă îmi permiteți, și e riscant să vorbești despre președinte, mai ales eu am riscat de multe ori, nu e un om care îți dă de mâncare, care îți bagă în traistă. E un om care îți dă o undiță. Traian Băsescu nu bagă nimănui în traistă. Traian Băsescu a dat o undiță și a dat femeilor. Să știți că au confirmat. Ce, Anca Boagiu nu a confirmat? A confirmat. Putea să vrea oricine s-o schimbe, îi spuneam „Nu te schimb, domnule, ești bună și stai aici”. Sulfina Barbu, n-a făcut treabă? Elena Udrea la minister a avut cele mai multe fonduri europene. Că-i place, că are fusta scurtă, că are tocuri, că e blondă, aia e altceva. Roberta Anastase, în afară de chestiunea aceea de marotă cu pensiile, votul la pensii, eu sunt politician vechi și sunt și vicepreședinte al Parlamentului European al Consiliului Europei unde dau votul, păi când majoritatea a hotărât așa rămâne, poate să fie la vot în sală 50 de inși. Ca să ne lămurim despre ce este vorba. În afară de aceasta ce să i se reproșeze? O femeie care a confirmat. Deci, femeile astea au confirmat. Că or mai fi pe lângă ele și femei care n-au confirmat și care n-au demonstrat, să fie sănătoase! Eu le tratez ca pe niște colege. Și să vă mai spun o chestiune: mie îmi plac femeile, sunt un om care mă uit la ce e frumos. Îmi cer scuze în fața lor, dar eu întotdeauna m-am uitat la ele ca și colege de partid, eu nu m-am uitat la ele ca și femeie să văd cât de frumoasă este, cât de bine aranjată e. Nu. Eu m-am uitat la ele ca și colege și ele pe mine și eu pe ele, ca frații – avem treabă.

Aici nu e o vină că s-au promovat femeile. Trebuie promovate, pentru că și eu am observat la mine, la Buzău, e o chestiune reală: femeile sunt mult mai loiale și mult mai fidele. Ăsta e adevărul. Că ne place, că nu ne place, femeia nu te trădează. Femeia se gândește de două ori și ea e loială. Zice: „Mă, dacă eu i-am promis acestui om că merg cu el…”. Este o chestiune pe care orice politician trebuie s-o vadă și să profite de ea, nu s-o dea cu piciorul, misoginism. Știți, Vasile (Blaga – n.r.) era considerat că e cam misogin. Vasile Blaga.

Rep.: Și e?

C.P.: Domn’e, nu e. Vasile e, până la urmă, prea inginer în politică. Vasile a rămas un inginer, un tip care are idei, care are proiecte, are soluții, asta fac inginerii. Când ești prea inginer în politică, partidul se folosește de tine, zice: „Du-mă înainte, pune-mă pe șină, că eu merg înainte”. Când e vorba să-ți recunosc că ești cel mai bun zic: „Bă, ești inginer, eu sunt politician”.

(Înregistrarea video poate fi accesată pe www.mediafax.ro)

Emma Toader, [email protected]

Toni Petrea, OUT de la FCSB. Becali a confirmat decizia în plin play-off: "Fără nicio...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
Cum vor fi EVALUAŢI profesorii de către elevi?! Noutate URIAŞĂ în învăţământ!
Cine este Armin Laschet? Politicianul care pleacă cu prima şansă să o înlocuiescă pe Angela...
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Masoneria din România are un nou Mare Maestru. Noua conducere, aleasă „în mod statutar, eliminându-i...
Prima reacţie despre sarcina de la Survivor: 'Nu m-am gândit că
Planul DIABOLIC al lui Elon Musk prin care amenință întreaga omenire. L-a ținut ASCUNS până...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Florin Cîțu, despre gestul nesocotit al Andreei Moldovan: „Nu putem să ne batem joc de...
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Culiță Sterp a dispărut de la ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Faimosul....
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în două ţări europene
Inchide