Cezar Preda o acuză pe Macovei de ipocrizie: Să-și facă partid cu Baconschi, Voinescu, Lăzăroiu

Cezar Preda o acuză pe Macovei de ipocrizie: Să-și facă partid cu Baconschi, Voinescu, Lăzăroiu
Deputatul PDL Cezar Preda o acuză de ipocrizie pe Monica Macovei, într-un interviu pentru Ziarul Ring, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL, menționând că vicepreședintele formațiunii nu are decât să-și facă propriul partid, alături de Sever Voinescu, Cristian Preda și Teodor Baconschi.

Deputatul PDL Cezar Preda o acuză de ipocrizie pe Monica Macovei, într-un interviu pentru Ziarul Ring, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL, menționând că vicepreședintele formațiunii nu are decât să-și facă propriul partid, alături de Sever Voinescu, Cristian Preda și Teodor Baconschi.

Cezar Preda menționează că a apărut în ultima vreme „un cetățean care se erijează în postura de părinte al unui nou concept politic”.

„E vorba de acel domn cu «Noua Republică», care e agreată și de Sever Voinescu și de Monica Macovei, care spun că PDL nu a mai făcut reforma lui Traian Băsescu. Eu vreau să vă spun direct că astea sunt vorbe spuse pe blog. Doamna Monica Macovei este vicepreședine al PDL, domnia sa nu trebuie să spună pe blog aceste lucruri, trebuie să spună cu subiect și predicat în cadrul Biroului Permanent cu ce nu este de acord. Să vină și să spună: «Nu sunt de acord ca această persoană care stă lângă mine și este vicepreședinte sau secretar, care deși este trimisă în judecată, ea stă lângă mine. Eu nu o să mai stau în acest birou dacă acești oameni stau lângă mine». Asta nu o spune în cadrul partidului deși este șefa unei comisii de analiză împreună cu domnul Flutur la tot ce înseamna marii șefi din România. Cu nume și predicat să ne spună care sunt persoanele care trebuie să plece. Ori a spune pe blog și a te ralia la ședințele de la «Hilton» unde se fac mari analize ale dreptei românești, că PDL a trădat ideile reformatoare, răspunsul meu este următorul: ipocrizie. PDL a fost cel mai fidel repondent la ceea ce a vrut președintele României să facă în această țară. A fost partenerul lui Traian Băsescu în tot ceea ce a dorit Traian Băsescu să facă bine pentru România. Așa că astea sunt povești”, a spus Cezar Preda.

El adaugă că Macovei nu are decât să-și facă partid, împreuna cu Teodor Baconschi, Sever Voinescu, Cristian Preda, Sebastian Lăzăroiu și Valeriu Stoica.

„Dacă vrea să facă un partid de dreapta autentic, să-i ia de mână pe cei trei-patru colegi, și să facă acel partid. Să facă partidul ăsta cu domnul Sever Voinescu, cu domnul Baconschi, cu domnul Cristian Preda. Domne, cine ia împiedicat? Am înțeles, nu se mai pot uita la noi, nu le plac figurile noastre și nu numai ale noastre, că noi am ieșit din decor. Păi ce vrea, să-i omoare pe toți și să râmână dânșii patru cu 41 de filiale, cu 41 de organizații județene care au sute de mii de membri? Nu, e clară treaba, că noi nu ne regăsim în profiulul făcut de domniile lor. Să facă un partid nou, cu ce orienatare vor, că va fi ordoliberal, că e pur de dreapta, că îl are pe domnul Valeriu Stoica ideolog, să-l facă, domnule, cine îi oprește? Și cu domnul Lăzăroiu, să o ia și pe Albă ca Zăpada și să facă un partid modern, domnule, extraordinar, care va fi votat de toată suflarea din România care muncește, nu de România care nu are bani. Să facă partidul ăsta și vă dați seama că ar câștiga alegerile cu 51 la sută?”, spune Cezar Preda.

Foștii miniștrii ai Justiției Valeriu Stoica și Monica Macovei au afirmat, vineri, la o dezbatere a ISP, că nu susțin inițiativa legislativă a democrat-liberalului Cezar Preda potrivit căreia anumiți ofițeri de informații pot face parte din organe de cercetare penală specială.

Macovei a declarat, vineri, că actuala clasă politică este „cel puțin obosită de tranziție” și că este nevoie de una curată, în care partidele să-i filtreze pe cei pe care îi primesc, arătând că salută Noua Republică.

Macovei anunța, pe 3 octombrie, că în cel mult zece zile, comisia de analiză a partidului va propune premierului Emil Boc ce șefi de agenții și secretari de stat trebuie să plece din Guvern, pe baza audierilor a aproximativ 50-60 de persoane aflate în astfel de funcții.

După 10 zile, senatorul PSD Dan Șova a semnalat, într-un comunicat, că perioada anunțată de eurodeputatul PDL a trecut.

Macovei declara, pentru MEDIAFAX, răspunzându-i lui Șova, că evaluarea celor numiți în funcții de către PDL va fi finalizată în curând, ea menționând că PSD s-ar uita, mai bine, în propria ogradă.

Ştirea tristă a dimineţii! A murit chiar înainte de alegeri! Dumnezeu să îl odihnească
FOTO. Imagini incendiare cu Mirela Vaida de acum 15 ani! Atunci nu era vedetă şi...
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Calendar Ortodox 26 septembrie 2020. Trebuie să spui „La mulți ani”. Cruce neagră azi
FOTO. Daniela Crudu, într-o lenjerie intimă sumară! Fanii au lăudat trupul care se vedea complet
Ce fac și cum arată părinții lui Mihai Gâdea. Detaliul nebănuit despre familia directorului Antena3
Baronii PSD care îşi joacă ultima carte la alegerile locale de duminică
Alegeri locale 2020. Cum trebuie pusă ștampila pentru ca votul să fie valabil și cum...
Ştirea tristă a dimineţii! A murit chiar înainte de alegeri! Dumnezeu să îl odihnească
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Descoperire de PROPORȚII! Au reconstruit fața unei MUMII și au răsturnat tot ce știam despre...
De ce nu votează Raed Arafat la alegerile locale 2020. Puțini ar fi bănuit că...
Horoscop Neti Sandu 26 septembrie! Vin bani cu nemiluita
Arafat a făcut ANUNȚUL ȘOC! Ce se va întâmpla iarna asta în România
Poți face infarct de la prea multă bucurie? 5 cauze mai puţin cunoscute ale infarctului...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide