Chiliman: Udrea minte, după metoda patentată pe linia Școala de la Băneasa-Anvers-Golden Blitz

Redactor:
Vlad Mironescu
Chiliman: Udrea minte, după metoda patentată pe linia Școala de la Băneasa-Anvers-Golden Blitz
Președintele PNL București, Andrei Chiliman, respinge acuzațiile formulate, joi, de președintele PDL București, Elena Udrea, la adresa sa, menționând că acesta "minte cu nerușinare" și "cu tupeu", "după metoda patentată pe linia Școala de la Băneasa-Anvers-Golden Blitz".

Președintele PNL București, Andrei Chiliman, respinge acuzațiileformulate, joi, de președintele PDL București, Elena Udrea, laadresa sa, menționând că acesta „minte cu nerușinare” și „cutupeu”, „după metoda patentată pe linia Școala de laBăneasa-Anvers-Golden Blitz”.

„Calific atacurile Elenei Udrea la adresa mea drept reacția unuipersonaj care are o singură calificare: rostirea cu tupeu aminciunilor sfruntate, după metoda patentată pe linia Școala de laBăneasa-Anvers-Golden Blitz. Înțeleg disperarea Elenei Udrea căplanurile sale și ale grupului de interese politico-financiare dincare face parte sunt încurcate de campania «ApărăBucureștiul/Semnează pentru referendum» prin care îi avertizăm pebucureșteni cu privire la adevăratele intenții care se ascund înspatele așa-numitei Legi a Capitalei. Înțeleg că disperarea odetermină pe d-na Udrea să răspundă cu armele pe care le cunoaștecele mai bine: minciuna, diversiunea, tupeul fără margini. Ieșireapublică a unui personaj paralel cu civilizația politică nu merităun răspuns”, susține Chiliman.

El a precizat că reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 1se face la aceleași costuri pe metru pătrat ca în acele sectoareale Capitalei, în care primari gospodari și preocupați decomunitatea lor au preluat costurile reabilitării în bugetullocal.

„Elena Udrea minte cu nerușinare atunci când afirmă că, în Sectorul1, costurile reabilitării termice sunt de zece ori mai mari decâtîn celelalte sectoare, afirmație bazată pe prețul reabilitării alunui singur apartament, dintr-un singur bloc, construit în perioadainterbelică, pe bulevardul Dacia”, scrie Chiliman.

El o invită pe Udrea să meargă o dată la piață cu familia Chiliman,”fără sepepiști și camere TV”. „Să vedem atunci care dintre noi aremotive să execute sprint și cross cu spatele la bucureșteni:«tâlharul» de Chiliman, sau «reformatoarea morală» Elena Udrea”,scrie Chiliman.

Președintele PDL București, Elena Udrea, a declarat, joi seară, căPDL va vota Legea Capitalei și că persoanele care au de pierdut înurma aplicării actului normativ sunt cei de la PNL, „pentru careAndrei Chiliman este pușculița care alimentează campaniileelectorale”.

„Cei care au de pierdut de pe urma acestei legi sunt cei caregestionează bugete de mii de miliarde în favoarea partidelor lor șiîn favoarea camarilei personale. Cei care au de pierdut sunt cei dela PNL, pentru care Andrei Chiliman este pușculița care lealimentează campaniile electorale și pușculița care alimenteazăcamarila acestuia și a partidului”, a spus ministrulTurismului.

Ea a apreciat că Legea Capitalei va fi adoptată așa cum estepropusă „în lumina principiului” privind transparența „cheltuiriibanului public”.

„Andrei Chiliman ar trebui să explice cum de costă reabilitareatermică în Sectorul 1 de zece ori cât în Sectorul doi, 31.000 deeuro un apartament, cum de salubrizarea în Sectorul 1 costă 400 demilioane de euro, contract declarat nul și desființat prin hotărârejudecătorească definitivă și irevocabilă”, a spus Udrea.

Cristian Fierbințeanu,[email protected]

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Ion Țiriac și-a amintit ziua în care i-a cerut bani de pizza lui Ilie Năstase!...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mesaj ascuns pe site-ul Casei Albe, apărut imediat după ce Joe Biden a preluat mandatul:...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Vestea teribilă pentru toți șoferii: se întâmplă la pompă cu prețul la benzină și motorină
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului despre Sebi, băiatul de 7 ani, dat dispărut de două săptămâni
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Omul care după ce a închis două afaceri a reuşit să transforme un chioşc de...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide