Cine este omul din spatele campaniei lui Silviu Prigoană

Conceptul de campanie și imnul Vărului Săndel

PDL vrea să-l facă pe Silviu Prigoană primar general cu ajutorul strategului politic Tal Silberstein. Apropiat de PDL pe filiera Băsescu-Blaga-Videanu, Silberstein va lucra pentru candidatul democrat-liberalilor pentru București, au declarat, pentru gândul, surse din PDL.

Pe partea de comunicare, PDL lucrează de anul trecut cu firma Kensington Communication, reprezentanții companiei precizând pentru gândul că, până acum, nu li s-a propus să se ocupe concret și de campania lui Silviu Prigoană.

Cine este Tal Silberstein

Tal Silbertein a început să lucreze pentru politicienii din România, în 2002, pentru început cu Traian Băsescu, însă relația sa contractuală cu actualul președinte și PD-ul de la acea vreme a fost întreruptă din cauza unor neînțelegeri legate de bani. 2004 l-a găsit în campania pentru prezidențiale a PSD-istului Adrian Năstase, pentru ca ulterior să fie sfătuitorul lui Călin Popescu Tăriceanu și al PNL. În toată acestă perioadă, Tal Silberstein a rămas în relații apropiate cu Vasile Blaga pe care de altfel l-a consiliat în 2008 când a candidat la Primăria Capitalei. De asemenea, pedeliștii au mers pe mâna lui și în 2009 în campania pentru prezidențiale a lui Traian Băsescu.

Înainte să lucreze în România, Tal Silberstein i-a avut printre clienți pe fostul premierul israelian Ehud Barak, în campania din 1999, pe fostul cancelar austriac, Alfred Gusenbauer, dar și pe foștii președinți ai Boliviei, Gonzalo de Lozada, și Serbiei, Boris Tadici.

Conceptul de campanie și imnul Vărului Săndel

Echipa coordonată de Tal Silberstein lucrează deja la „vânzarea” candidatului Silviu Prigoană, între coordonatele de imagine luate în calcul nelipsind conceptul de curățenie, ținând cont că Prigoană are afaceri în domeniu, și nici pliciul, simbol al acestuia în seria de căsătorii și divorțuri cu Adriana Bahmuțeanu.

În campania lui Prigoană sunt mobilizate și posturile de televiziune pe care acesta le-a fondat, iar dintre sfătuitori nu lipsește soția sa, Adriana Bahmuțeanu.

Etno Tv și Taraf Tv i-au dat deja „Like” pe Facebook candidatului PDL pentru Primăria Capitalei, iar actorul Alexandru Pop, cunoscut ca „Văru` Săndel” i-a compus deja un imn de campanie lui Prigoană, care urmează să fie difuzat oadată ce startul oficial pentru locale va fi dat.

„Muzica e compusă de mine, aranjamentul de altul, versurile, marea majoritate eu le-am scris. Am lucrat și cu echipa de la Etno, și cu oameni din altă parte, prieteni de-ai mei”, a declarat pentru gândul, Pop. Până la lansarea oficială a imnului el a dezvăluit care va fi refrenul: „Silviu Prigoană este primarul tău/ Noi știm că poate face de toate/ Și nu renunță atunci când e greu”.

Văru` Săndel spune că îl va susține pe Prigoană în cursa pentru primărie în virtutea a peste 10 de prietenie, în care a devenit practic un membru al familiei sale. „De multe ori simte că poate să facă mai mult decât altul. Eu cred că e mai bun decât Sorin Oprescu pentru că eu îl cunosc ca om, ca întreprinzător, ca om de afaceri. Știu cum pune problema, știu cum ar putea să pună problema la un moment dat, dacă ar avea un consiliu contra lui. Omul este un foarte bun diplomat, simte afacerea și simte lucrul așa pragmatic”, a identificat actorul atuurile candidatului PDL.
Are și un sfat pentru Prigoană: „Părerea mea este să fie cât mai moderat. El are o gură mai largă decât îi trebuie uneori, însă omul știe ce face și chiar poate să facă multe lucruri. Să rămână el și să nu încerce să fie altcineva, pentru că oricum ar fi lumea se prinde dacă nu ești tu”.

Adriana Bahmuțeanu: „Nu decide Prigoană sau Preda cine e mai bun

Soția Adriana Bahmuțeanu e optimistă. „Sper să câștige. Eu îi țin pumnii să câștige”, a declarat ea pentru gândul. Când vine vorba despre cum își va împărți timpul, dacă îi va lua locul lui Sorin Oprescu, între primărie și familie, Bahmuțeanu crede că soțul său va reuși să le împace pe toate. „Nu cred că o să aibă probleme cu timpul, cum o să se împartă între familie, primărie și firmă”.

Adriana Bahmuțeanu s-a declarat dezamăgită însă de atacurile intelectualilor partidului, care au precedat ocficializării candidaturii lui Silviu Prigoană.

„Nu era cazul să existe acele discuții din PDL, dar mă rog, uneori oamenii sar calul. Asta e. E urât să fii jignit chiar de colegii tăi de la care nu te aștepți decât la vorbe bune. Nu decide Prigoană sau Preda cine e mai bun, alegătorii decid asta. (…) Așteptăm votul, să vedem, îi ținem pumnii. Mai departe, ce-o vrea Dumnezeu”.

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum cu Dincă. Este strigător la cer. Părinții fetelor ucise...
Mărturiile unui spion: Nu este ce se vede la televizor. La televizor îl vedem pe...
Orașul cu nume „cancerigen” și-a ales un nou nume. Investitorii și turiștii fugeau de el
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
Cântăreață din România, mesaj sfâșâietor de pe patul de spital: “Rugați-vă cu mine”
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Ceaușescu. Strategia lui avea să aducă sfârșitul....
De ce s-a căsătorit Nicu Ceaușescu cu Elena lui Briceag, de fapt. Secretul dictatorului s-a...
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Inchide