VIDEO | Cîțu: Mă aşteptam să fie mai mult fair-play din partea PSD. Nu vreau ca PNL să fie cel care aruncă în aer această coaliţie

Publicat: 18/01/2022, 22:20
Actualizat: 18/01/2022, 23:34

Președintele PNL, Florin Cîțu, atrage atenția partenerilor de coaliție de la PSD să își tempereze atacurile la adresa liberalilor și să dea dovadă de mai mult fair-play față de partenerii de la guvernare pentru stabilitatea coaliției.

”E foarte uşor să vin şi eu să scriu pe Facebook că vă propunem să creştem pensiile cu 60 % sau cu 80 %. Mă duc în coaliţie, nu se poate, bineînţeles, şi apoi să spun nu vrea partenerul de coaliţie. Aş vrea mai mult fair-play, să vorbim în coaliţie, nu înainte de coaliţie, să aruncăm tot felul de mesaje pe surse sau prin comunicatori”, a declarat Florin Cîţu.

Florin Cîțu este nemulțumit de modul cum acționează partenerii de coaliției de la PSD în relația dintre cele două forțe politice de la guvernare „mă aşteptam să fie fair-play”

”Este o coaliţie şi este un compromis. Mă aşteptam să fie fair-play”, a mai afirmat Cîţu, precizând că nu vrea atacuri din partea liberalilor la adresa partenerilor.

Liderul PNL transmite social-democraților să își tempereze comunicarea, întrucât stabilitatea coaliției ar putea fi în pericol.

”Eu sunt cel care le-am spus colegilor mei din Guvern să comunice elegant, nu vreau o comunicare care să pună în pericol stabilitatea acestei coaliţii. Este nevoie să avem această coaliţie în acest moment, să trecem prin acest moment dificil şi nu vreau ca Partidul Naţional Liberal să fie cel care aruncă în aer această coaliţie. De aceea nu vedeţi membrii guvernului din Partidul Naţional Liberal să iasă la atac, nu-i vedeţi să atace preşedintele Partidul Social Democrat”, a adăugat Cîţu.