„Cotoiul bătrân” Sever Voinescu despre inamicii răutăcioși care îi ironizează numele: „Ei nu pot înțelege sufletul unui cotoi, pentru că nu sunt inteligenți”

Redactor:
Raul Florea
„Cotoiul bătrân” Sever Voinescu despre inamicii răutăcioși care îi ironizează numele: „Ei nu pot înțelege sufletul unui cotoi, pentru că nu sunt inteligenți”
Deputatul PD-L, Sever Voinescu, este foarte mândru de cel de-al doilea termen ce compune numele său de familie, nepomenit în cadrul oficial de către parlamentarul pedelist, dar ironizat de către adversarii săi politici.

Deputatul PD-L, Sever Voinescu, este foarte mândru de cel de-aldoilea termen ce compune numele său de familie, nepomenit în cadruloficial de către parlamentarul pedelist, dar ironizat de cătreadversarii săi politici.

Persistă printre inamicii mei o idee cam stranie. Cândvor să-mi provoace dureri, spun cu sete „Cotoi”, referindu-se lamine. Mi se pare că e foarte simpatic să mă cheme și Cotoi, pentrucă asta îmi oferă șansa de a face eu însumi o grămadă de glume peseama propriului meu nume. Dacă mă chema Ionescu, Popescu sau doarVoinescu, era ceva mai anost. Așa, pot exersa auto-ironia, adicăcel mai sănătos sport spiritual cu putință. Îmi place cînd amiciimei politici mă strigă, pe la ședințe, (vreo doi o fac frecvent!)și, în general, îmi provoacă o stare de bună dispoziție să fiustrigat „, scrie Voinescu pe blogul său, explicând că nusemnează numele întreg Sever Voinescu Cotoi si folosește doar SeverVoinescu întrucât, pe de o parte, cea de-a doua variantă e maiscurtă, iar pe de altă parte, evită o cacofonie.

Vicepreședintele Camerei Deputaților nu se oprește însă aici șimărturisește ce suflet are cotoiul, considerând, totodată, că ceicare, atacă respectivul nume, sunt lipsiți de înțelegere și deinteligență: „Cotoiul este un animal extrem de agreabil și,totodată, complex. Sufletul unui cotoi este cît se poateinteresant. După o vorbă celebră a lui George Bernard Shaw (un mareiubitor de feline), oamenii cu adevărat inteligenți sînt cei careînțeleg sufletul unui cotoi… Acei inamici ai mei care îșiimaginează că produc efecte devastatoare rostindu-mi numele (dintreei, doi care îmi vin în minte se antipatizează sincer, dar se șiaseamănă în privința asta, dnii Mircea Geoană și Eugen Nicolicea)nu pot înțelege cît de mult mă amuz cînd îi aud că-mi spunimaginîndu-și că-mi aplică lovituri crunte. De ce nu pot înțelege?Pentru că nu pot înțelege sufletul unui cotoi și asta pentru că,ați ghicit!, nu sînt inteligenți. Deloc!„.

Deputatul Sever Cotoi

Despre „deputatul Sever Cotoi” s-au pronunțat de-a lungultimpului, atât președintele Senatului, Mircea Geoană, care înședințele de plen, a evitat să folosească numele „Voinescu”, precumși liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care , în emisiunile tv, s-areferit la Sever Voinescu, tot prin apelativul „Cotoi”.

Sâmbătă, deputatul independent Eugen Nicolicea, a recurs, deasemenea la ironizarea lui Voinescu, afirmând prin intermediul unuicomunicat de presă: „Constat, în ultima vreme, unele atitudinideranjante din partea unor membri ai PDL – partener de guvernare -cum este declarația lui Sever Voinescu Cotoi, că nu-i placindependenții. Găsesc arogantă și fățarnică această declarație,având în vedere că acești independenți formează grupul condus deGabriel Oprea, cel care, la votul pentru funcția de secretar alCamerei Deputaților, când Cotoi nu era votat nici chiar de colegiide partid – de trei ori a fost respins -, a insistat pe lângăcolegii parlamentari pentru ca acesta să fie ales pe funcție,pentru a se depăși momentul penibil. De fapt, nu ar trebui să nemai mire astfel de declarații din partea lui Cotoi, câtă vreme elși-a atacat chiar și colegii din partidul din care face parte șicare l-a adoptat”.

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant. Basarab Panduru, dat pe spate...
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Redeschiderea școlilor. Anunțul care-i sperie pe toți părinții, Vlad Voiculescu nu s-a ferit să o...
Ion Cristoiu: Unirea din 1859 n-ar fi fost posibilă dacă Imperiul Otoman n-ar fi trecut,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Orașul fantomă din Polonia, care nu a apărut pe nicio hartă timp de zeci de...
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Au DISTRUS totul în calea lor! Cel mai VECHI oraș din America, o MINUNE arheologică,...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Tratamentul neașteptat care va fi folosit de luni în Germania. Prima țară din UE care...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului în România: Marea artistă A MURIT...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Ce preziceau că se va întâmpla în 2021… oamenii din 1921. E incredibil câte dintre...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide